Wellness Fitness

Voisin avata teille kumpaakin kisaa erikseen! Lauantaina tosiaan oli suomen ensimmäiset Wellness Fitness kilpailut, jotka oli jaoteltu kahteen eri pituusluokkaan -164 ja +164. Itse olin perjantain rekisteröintitilaisuuden mittauksen mukaan 165cm eli olin varmasti oman sarjani lyhyin kilpailija, no mitäs sen väliä.

Me tehtiin tää yhdessä <3

Perjantaina ystäväni Eva oli hotellillamme ihan nukkumaan menoon saakka ja näin olin koko päivän ja illan todella rennolla fiiliksellä. Ville tuli katsomaan vielä kunnon ja kaikki oli valmista lauantain kisaan. Olin todella onnellinen ja nukahdin kuin pikku vauva. Heräsin klo:04.00 kauheaan jännitykseen ja siitä se jännittäminen sitten alkoi.

Lavan takana ennen H-hetkeä tärisin kuin haavanlehti ja yritin jatkuvasti koota ajatuksia. Onnistuin nimittäin käymään vessassa tuloksena takareisi kirjaimellisesti pissassa ja värit hienosti levinneet. ONNEKSI minulla oli paras huoltaja Team Supermassan puolesta ja saimme värin korjattua niin ettei kukaan huomannut ”raitaa”.

Alkukilpailu ja en löytänyt etuasentoani kunnolla. Päätuomari joutui muutamaan otteeseen huomauttamaan ”numero 36 paino toiselle jalalle”, aloin turhautumaan ja meinasi itku päästä, koska en tiennyt miten pystyn muuttamaan asentoani. Olin aivan varma, että koko painoni oli jo toisella jalalla, mutta siinä jännityksessä ei osaa ajatella selkeästi.

Ensimmäinen vertailu ja kaikki jännitys hävisi, sain itsevarmuuteni ja päätin pistää parastani! Meitä oli vain 4 ensimmäisessä vertailussa.

I- kävely meni ihan nappiin, ei olisi parempaa fiilistä voinut jäädä siitä ja se on pääasia. Voit käydä katsomassa ig:stäni kyseisen videon, jos haluat nähdä.

Palkintojen jako. En ollut kuudes, en viides, neljäs…. KOLMAS! Kyyneleet nousivat silmiin, kun Ville tuli palkitsemaan minut. Kuiskasin korvaan ”me tehtiin tää, kiitos”. Top kolme oli todella pienillä piste eroilla ja se jos mikä lämmittää mieltä. Illalla oli hetkeksi pakko saada ajatukset pois kisoista ja lähdimmekin katsomaan rakasta kummipoikaani. Se auttoi <3 Olimme Jonin kanssa aivan tajuttoman väsyneitä kummatkin jännittämisestä ja kävimmekin jo 9 jälkeen nukkumaan. Tukijoukkoni varmasti jännittivät enemmän kuin minä, mutta ilman dreamteamiäni tämä ei todellakaan olisi ollut näin hauskaa! Huh mitä ystäviä minulla on<3!!

Myös iltalehti huomioi uuden lajin positiivisesti.