Dietistä taukoa!

Nyt dieeistä taukoa näin minua ohjeistettiin eilen. Nyt on 15 viikkoa lisäämättä takana ja herranjestas aika on mennyt nopeasti. Kroppa on vastaanottanut todella hyvin muutoksia ja nyt tuli isoin muutos, joka kestää viikon. Kropalle annetaan nyt hetken hengähdystaukoa, vaikka olen jo tottunut painamaan tukka suorana. Eilen suu loksahti auki ja Joni joutui lukemaan vielä ääneen ohjeet tälle viikolle.

Eli pidän nyt 2 pv täys lepoa. Se tuntuu hassulta, mitäs sitten teen töiden jälkeen?! Hetken päästä tästä ajatuksesta valtasi loisto fiilis, pääsen Mossin kanssa ulos puuhaamaan ilman kauheaa kiirettä! Loppu viikon treeneistä saan tietää keskiviikkona.  Puntarilla en saa käydä, sekä aktiivisuusranneke poistui kädestä. Oikeastaan ohje oli unohtaa nyt hetkeksi koko fitness. Ok yritetään! 😀

Mikä parasta tässä tauossa on? Ruoka! Lauataihin saakka tankkaan. Kyllä luit oikein syön paljon yli kulutuksen. Ai että, kyllä nyt nautitaan. <3 Miksi ? Tällä saadaan aineenvaihdunta uudestaan täysillä rullaamaan ja samalla kroppa palautuu tehokkaasti toki mielen lisäksi. Tämä on niin pitkä kisakausi, että emme halua tuhota hyväksi toimivaa aineenvaiduntaani vaan päinvastoin! Valmentaja joka tietää mitä tekee uskaltaa tehdä näin. Tämä on minun mielipiteeni, mutta olenhan suomen parhaimman valmentajan käsissä!

Näihin iloisin tunnelmiin ihanaa alkanutta viikkoa !