MINUN LISÄRAVINTEENI

*sisältää mainoslinkkejä

Paljon on toivottu postausta, jossa kerron mitä lisäravinteita käytän ja miksi. Toivottavasti tekin löydätte tätä kautta uusia suosikkeja.

PROTSKU TÄÄLTÄ!

Kovat treenit vaativat levon ja ravinnon lisäksi oikeat vitamiinit palautumiseen ja kehittymiseen. Olen käyttänyt näitä alla olevia tuotteita niin kisakaudella kuin kehityskaudellakin.

-Magnesium

-Zma

-Omega 3 strong

-C-vitamiini

Omega 3, ZMA, Magnesium, CLA, Vitamin C

Siinäpä oikeestaan mielestäni tärkeimmät. Toki vitskuja voi syödä niin paljon kuin haluaa ja lompakko kestää, mutta näillä minä olen pärjännyt näinkin pitkälle.

Ennen treeniä juon FAST:in Pre workoutin. Olen jäännyt näihin ihan koukkuun, koska treeneissä saa kauhean pumpin päälle ja painot nousevat eritavalla. Ensimmäisenä kertana jännitin minkälainen maku mahtaa olla, mutta nämä ovat oikein herkullisia!

BOOM tästä, AMINO+ tästä

Koska olen maitoallerginen en voi käyttää kuin lihaproteiinia palautumisjuomana. Montaa merkkiä on testattu, mutta ehdoton ykkönen on Scitecin caramel-vanilla. Välillä juon sitä aterioiden korvikkeena, jos haluan karkin maun suuhuni keskellä päivää! Toisinaan se on loppunut Fitnesstukulta ja 2 päivää joutuu odottamaan netti tilausta.  Hyvä puoli tässä on se, että CUPONATIONilta saa ALE koodin kaikkien tuotteiden tilaukseen! Kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

Rasvanpolttaja kapseleista on myös tullut kovasti kyselyitä. Totuus on se ettei mikään fat burneri yksinään edesauta kiinteytymistä! On syötävä terveellisesti ja säännöllisesti, unohtamatta kovaa treeniä. Näiden osa-alueiden ollessa kunnossa suosin CLA kapseleita. Ne vähän kiihdyttävät aineenvaihduntaa ja polttavat tätä kautta rasvaa.

Tässä ovat minun jokapäiväiset lisäravinteet mitä käytän.

Tuliko uusia tuotteita, jotka lähtee testaukseen?