Viikko kisoista!

Olen aloittanut tämän tekstin kirjoittamisen valehtelematta 10 kertaa, mutta joka kerta ajatus on karannut ja lähinnä alkanut ahdistamaan kisoista kirjoittaminen. Tämä viikko on ollut henkisesti todella rankka. On joutunut palautumaan maanpinnalle sieltä valokeilasta ja glamourista, jota sain kokea koko viime viikonlopun. Nyt yritän avata teille fiilikiä, joita koin viime viikonloppuna. Tosin näitä fiiliksiä on todella vaikea pukea sanoiksi, koska tunteet vaihtelevat laidasta laitaan! Ahdistus johtuu pelkästään siitä, että haluaisin elää viime viikonlopun uudestaa ja uudestaan. Elää kuplassa, jossa kaikki on täydellistä eikä arjen stressi paina yhtään, no ei se elämä kenelläkään ole 😀

Tätä fiilistä voisi verrata häiden jälkeiseen masennukseen. Olet 1-2 vuotta suunnitellut ja tehnyt töitä täydellisten häiden eteen ja sen prinsessapäivän jälkeen kun kaikki on ohi voi tipahtaa hetkeksi tyhjyyteen. Muistot jäävät ja onneksi on 1000 kuvaa, joita voi fiilistellä.

Bikini TOP 6

Tällä viikolla olen käynyt muutaman kerran salilla ihan fiiliksen mukaan, mutta lenkkeillyt olen Mossin kanssa päivittäin. Ruokapuolesta olen yrittänyt pitää kiinni, toki se on todella vaikeaa pitkän dietin jälkeen kun yhtäkkiä saat luvan kanssa syödä ja kroppa huutaa kaikkea puoleensa.. Huh olen muutamana iltana käynyt itseni kanssa taistelua mitä sinne suuhun laitan. En todellakaan halua heittää roskiin tätä kuntoa, jota olen verenmaku suussa rakentanut. Nimittäin ne rasvasolut räjähtävät hetkessä, jos alan syömään päivittäin roskaruokaa. Eilen kyllä meni Mummon tekemiä munkkeja neljä yhdeltä istumalta ja voin kertoa, että vatsa tuli kipeäksi, hah!

Palautuminen pitkästä urakasta on alkanut. Minua on väsyttänyt koko viikon aivan tajuttomasti ja nyt viikonloppuna olen nukkunut 3h päikkäreitä hyvällä omatunnolla. Koska minun viimeistelyissä ei vähennetty veden tai suolan määrää vaan päinvastoin. Join lauantain kisapäivän aikana yhteensä 9 litraa vettä ja suolaa tuli reippaasti, olisiko ollut 9g niin sitä puolta ei ole tarvinnut palautella. Ennenkun kisaviikonloppuna olen ollut melkein vuorokauden juomatta ja suolaa on vähennetty on ensimmäinen palautumisviikko mennyt nestetasapainon palauttamisessa, nyt ei onneksi ole ollut siitä huolta.

Huomenna on vappu ja lähdemme isolla kaveriporukalla juhlimaan, onhan edellisestä kerrasta todella pitkä aika joten varmasti tulee super hauskaa kunhan jaksan valvoa.

Kiitos kaikille kommenteista ja viesteistä olen ollut todella otettu niistä!