Yksi ovi sulkeutuu

Tänään suljen yhden oven ja lähden kohti uusia tuulia. En ole halunnut miettiä tätä päivää ollenkaan etukäteen, vaikka olen saannut kymmeniä kysymyksiä ”miltä tuntuu?” vastaus on ollut aina sama ”ei miltään, koska en ole sisäistänyt vielä koko asiaa”. Tänään sen kuitenkin aamusta sisäistin kävellessäni viimeistä kertaa bussipysäkille.

img_7662

Tietyllä tavalla tykkään olla huomion keskipiste, johtunee varmaan jatkuvasta hölötyksestäni, sillä olisihan se kurja jos kukaan ei kuuntelisi. Kuitenkin tämän päiväinen huomio saa minut hiljaiseksi. Vihaan hyvästejä! Aina sanotaan, että kyllähän sitä tullaan käymään ja törmätään jossain, mutta totuus on toinen. Olisihan se ihana edes sattumalta joskus törmätä jossain, mutta epätodennäköistä se on. En ole törmännyt edellisiinkään työkavereihini edes sattumalta.

Minulle jäi muutama todella tärkeä ihminen tältä 2,5 vuoden työmatkalta, jotka pidän elämässäni halusitte tai ette! Sain jo eilen läksiäislahjan, joka sai kyllä tämän naisen herkistymään. Myös pomoni sanoi, että olen aina tervetullut tulemaan takaisin töihin. Olen nähtävästi hoitanut työni kunnialla, se on kyllä aina tarkoituksenikin.

Sain kaksi lomapäivää ennenkuin perjantaina lähden avaamaan uuden oven elämässäni. Aijon nollata itseni ja rentoutua, koska ensimmäiset viikot tulevat olemaan varmasti jännittäviä.

Ihanaa tiistaita kaikille <3