HERMOSTOSÄRKY

Hermosärky on palannut arkeen, oi kuinka ihanaa! Minulla on työhistoriani aikana yhdessä aikaisemmassakin työssä ollut tätä ihanaa lapa/olkapää särkyä. Ennen en ole tästä puhunut täällä, koska rehellisesti sanottuna olen jopa itse uskonut sen olevan korvienvälistä kiinni. Nyt kuitenkin kuulin ensimmäistä kertaa jonkun muunkin kärsivän samasta ongelmasta, nimittäin kolleegani! Kuinka ihana fiilis tuli, kun joku ymmärsi mistä puhuin! Olen käynnyt työterveysfyssarillä aikoinaan, mutta valitettavasti hän ei ottanut vakavasti ja neuvoi ainoastaan jumppaamaan. Siitä ei ole koskaan ollut puute, huollan kroppaa päivittäin tämän kivun takia, koska muuten on tuskallisia päiviä!

Jos istun siis koko päivän työpisteelläni alkaa hiirikättäni särkemään. Kipu alkaa lavan alta ja tuntien kuluessa on olkapääni kyynerpäähän saakka aivan puutunut. Meillä on viimeisenpäälle sähköpöydät ja kaksi erilaista tuolia (satula ja normaali työtuoli). Joka toinen aamu meillä on 10min keppijumppa järjestetty, joka hiukan auttaa. Nyt kuitenkin viikon olen joutunut käyttämään Thaimaasta hankittua tiikeripalsamia. Se puuduttaa ja auttaa, mutta ei tämä pidemmänpäälle ole hyvä juttu. Kyse on siis rakenteestani. Inhottava fiilis, kun kolme viikkoa olen nyt ollut JM:llä töissä ja nyt alan jo ”valittamaan”. Työntekijöistä pidetään todella hyvää huolta, joten varmasti asiaan on tulossa helpotusta!

Työkaveriani on auttanut, kun hän sai erikoishiiren. Eli kämmenet ei ole vaakatasossa vaan pystyssä, näin olkapää ei jännity jatkuvasti ja lavan asento on oikea. Myös näppäimistö pitää olla lyhyt ja numerot vasemmalla puolella, jotta kummatkin kädet saavat tekemistä tasapuolisesti.

Jos siellä joku on kiinnostunut yhteistyöstä (hieroja/osteppaatti) saa lähettää sähköpostia! Tässä olisi aikamoinen haaste ammattilaiselle!

Muuten työni on todella mielenkiintoista ja haastavaa mitä olen pitkään halunnutkin! Oikeastaan kaiken kokemani p*askan jälkeen voin sanoa olevani ansainnut onnen myös työelämässä!

-Kribi