RUOKAPÄIVÄKIRJANI

*sisältää kaupallisia linkkejä

Päätin avata teille salaisen arkkuni syömisten suhteen. Isoin syy siihen on jatkuva kysely mitä syön ja miten kannattaisi lähteä rakentamaan terveellistä ruokavaliota.  Vuoden olen opiskellut ja opettanut omaa päätäni ”normaaliin” suhtautumiseen ja nyt vasta tuntuu, että olen sen saavuttanut. Tämän vuoksi en ole aikaisemmin halunnut julkisesti kertoa mitä/miten/miksi syön samoja raaka-aineita pitkin viikkoa, mutta nyt se tuntuu luontevalta. Me ihmiset kun olemme erilaisia ja pystyn myöntämään, että minulla selvästi jäi vähän ”päälle” kaiken punnitseminen ja krooninen tarkkailu mitä voin laittaa suuhuni.

Haluan edelleen pysyä terveellisessä ja säännöllisessä rytmissä, koska näin minun on todella hyvä olla fyysisesti. Huomaa myös henkisen puolen olevan vahvoilla, kun peilikuva miellyttää. Enää ei kuitenkaan aiheuta päänvaivaa muutokset, joita tulee lähes päivittäin. Tietenkin minua joskus harmittaa, jos en pääse ennen iltaa kotiin ja minulla jää jättipuuro annokseni syömättä 😀 Tässä ruokapäiväkirjaa, joka menee lähes aina samalla kaavalla, tietenkin riippuen pääsenkö kotiin tekemään puuroa vai en.

AAMUPALA:

kananmunavalkuaisia
soijalesitiiniä
vihanneksia/hedelmä
protskujuomaa

LOUNAS:

Vihanneksia/kasviksia niin paljon kuin jaksaa
tonnikalaa/kanaa
salsakastiketta
avokadoa/öljyä
riisikakkuja, välillä

VÄLIPALA

Protskujuomaa
Hedelmä ja vihanneksia

PÄIVÄLLINEN

ISO PUURO
leipää/riisikakkuja
jauhenlihaa
oliiviöljyä
vihanneksia vapaasti

ILTAPALA

ISO PUURO
leipää/riisikakkuja
valkuaisia
protskujuomaa
soijalesitiiniä

Näillä mennään suurin piirtein arkena, tietenkin tilanteet elää niin kuin tänään pääsen vasta illalla kotiin. Kävin kaupasta hakemassa leipäpussin ja kanaleikettä, jolla saan korvattua päivällisen. Olen sijoittanut kaikki hiilarit iltaan, koska se toimii kropalleni parhaiten. Töissä en voi syödä hiilareita ollenkaan, koska minusta tulee todella väsynyt ja myyntitöissä pitää olla skarppina! Fiksusti kun järkeilee ei tämä sen vaikeampaa ole. Onnellinen olen kuitenkin siitä ”vapauden” tunteesta, jonka olen löytänyt ruokailluideni suhteen.

Jos  olet juuri vasta aloittamasta elämäntapamuutosta terveellisempään suuntaan, suosittelen ehdottomasti hankkimaan juuri sinulle räätälöity ruokaohjelma. Näin saat tuloksia nopeasti ja pääset jyvälle kuinka aineenvaihduntasi toimii. Tulokset motivoivat!

<3:llä K

Liivit täältä / STADIUM