1 viikko kisoihin!

Viikon päästä makaamme hotelli huoneessa ja valmistaisimme seuraavan päivän ensimmäiseen kisaan. Voi tätä tunnemylleryksen määrää! Päiviä voidaan laskea jo kohta yhdellä kädellä ja muutama hassu treeni enää jäljellä ennen H-hetkeä. Tämä viikko minulla alkoi kolmella lepopäivällä, kroppa otti siitä kaiken ilon irti ja paino tipahti niin alas ettei minun enää tarvitse sitä tutkailla, nyt alkaa viimeistelyt!

Tasan neljä vuotta sitten.

Eilen kävin viimeisessä hieronnassa, joka kyllä sekin oli tunteellinen hetki. Olen käynyt Sörnäisten Relaxilla nyt koko kisadiettini ajan jokatoinen viikko ja Heljän käsittelyssä paikat ovat todellakin pysyneet kunnossa, jotta olen pystynyt treenaamaan loppuunasti kovaa! Suosittelen ehdottomasti, jos etsit Helsingistä hyvää hierojaa! Tänään menen vielä infrapussihoitoon nukkumaan töiden jälkeen, ai että se jos mikä on rentouttavaa ja stressiä purkavaa.

Olen viimeiset kaksi yötä herännyt itsestään klo:04.00!! MITÄ hittoa sanon minä, toisaalta olen käynyt viimeistään 9 nukkumaan. Alkaa olemaan kroppakin ihan valmis koitokseen, kun unta ei enää riitä samalla tavalla kuin esimerkiksi muutama viikko sitten. Minulla on vielä täänään, huomenna ja sunnuntaina kovat treenit ja maanantaista alkaen vain pumppaillaan tehdään ns. hyvän mielen treenejä.

Tänään on viimeinen päivä, kun juodaan pepsi maxia tai ylipäätään mitään makeutusaineita sisältäviä tuotteita. Tällä saadaan nestettä pois kehosta ja mimmia kuivumaan. Tässä kohtaa minulla tapahtuu aina isoin muutos, koska olen makeutusaineiden suurkäyttäjä valitettavasti.

Ensi viikolla mennään muutenkin eri kaavalla ruokailuiden suhteen, mutta niitä en täällä viitsi paljastaa. Pitäähän joku salaisuus olla 😉 Mutta voi että odotan aivan hurjan paljon pääpäivää tai oikeastaan koko ensi viikkoa. Olen ma-ke töissä ja sitten jään pienelle lomalle <3