HIKINEN NÄPPYLÄ

Kaupallinen yhteistyö: MayBeauty

Kuuma, hiki, näppylöitä joka puolella.. Kuulostaako tutulta? Yksi tuote, joka on minulla estänyt naamani ”räjähtämisen” on MayBeautyn Face Mask.

Suurimmalla osalla meistä on jossakin elämän vaiheessa iho ongelmien kanssa taistelua. Monilla näin kesäisin iho on hyvässä kunossa, mutta minulla tämäkin asia on päinvastaisesti. Olen nuoresta tytöstä saakka kärsinyt kesäisin hikinäppylöistä, joita esiintyy otsallani. Tähän kun lisää vielä kesähelteet + treenihien niin soppa on valmis ja iho näyttää juuri siltä! Muutaman vuoden ajan olen käyttänyt hyväksi kokemaani kasvonaamiota, joka on auttanut säännöllisellä käytöllä.

Ennenkuva, näppylöitä ja ihohuokoset täynnä mönjää

 

Kasvonaamion plussat:

-Ehkäisee aknea
-Poistaa mustapäitä ja ylimääräistä rasvaa iholtasi
-Pesee pois kuollutta ihosolukkoa ja epäpuhtauksia
– Antaa sinulle erittäin puuhtaan ja kirkkaan ihon

Sivellin, joka tulee tuotteen mukana on todella käytännöllinen!

Iso plussa näin kesällä on myös se, että kasvonaamio poistaa ihoosi kiinnittynyttä kuollutta ihosolukkoa ja epäpuhtauksia. Saat pitkäkestoisemman rusketuksen, jos käytät naamiota ennen auringonottoa. Itse taidan kyllä olla jo maximoinut rusketukseni tontilla, koska siellä ei voi välttyä auringolta!

Naamio irtoaa helposti!

Kasvonaamio lähtee todella helposti ”repimällä” pois kasvointa ja iho oli todella pehmeän tuntuinen käytön jälkeen. Yhden kerran jälkeen jo tuntui, että hikinäppylät alkoivat kuivua pois, jes!

JÄLKEEN!

Nyt teen naamion kolme kertaa viikossa, näppyille kyytiä! Käytön jälkeen kasvoni tuntuvat todella raikkailta ja jopa kiinteämmiltä. Säännöllisellä käytöllä saa huippu tuloksia aikaan, kun hikinäppylät saavat kyytiä ja iho pysyy kuulaana.

Te rakkaat lukijat saatte -30% alennuksen koodilla : kristaface

Linkki    http://maybeauty.fi/kristaface

Koodi umpeutuu 30.09.2018!