Nämä lisäravinteet on MUST!

Kaupallinen yhteistyö: Vigour.fi

Kyllä alkaa hymyilyttää ja olo paranemaan, kun ovelle saapuu 8kg paketti ja pääsee yhdessä Mossin kanssa sitä availemaan.

Ennen tämän kisadiettini alkua olin jo mielessäni päättänyt etten halua sponsorisopimuksia tai muutenkaan ihmeellisiä yhteistöitä ottaa itselleni. Tiedän tämän kisakauden jälkeen elämäni muuttuvan taas ”rennommaksi”, jolloin en stressaa saanko EAA:ta tarpeeksi treenin aikana tai montako grammaa creatiinia palautusjuomaan pitää laittaa. Siksi vuoden kestävät sponsorisopimukset eivät vain toimi minulla. Minuun otti yhteyttä Tampereelta kotoisin oleva perheyritys Vigour, jotka myyvät kaikkia niitä tuotteita mitä käytän kisadietillä sekä kisakauden ulkopuolella. Saimme sovittua kumpaakin miellyttävän diilin, jolloin en voinnut kuin lähteä remmiin mukaan! Minua myös lämmitti se, että yritys lahjoittaa jokaisesta tilauksesta osan hyväntekeväisyyteen.

Ensiksi haluan nyt antaa teille alekoodin, jolla pääsette tilaamaan heidän sivuiltaan tuotteita -15%. Koodilla KRISTA15

Useasti minulta kysytään mitä lisäravinteita käytän ja kuinka paljon rahaa niihin menee kuukausi saati vuositasolla, yksi sana riittää vastaukseksi paljon.

Tässä voisin listata tuotteet joita käytän päivittäin:

 

EAA, uusi suosikkini on ehdottomasti omena, sitruunaa meidän perheessä on juotu myös vuoden verran ihan päivittäin!

Vitargo, aivain ehdoton jokaisessa treenissä. Nälkä pysyy kurissa ja voimatasot ovat jopa dietillä kasvaneet. Uskon HH reenin aikana olevan osa ”syyllinen” tähän.

Creatine, monet välttävät tätä tuotetta enkä voi käsittää miksi. Toki creatiini vähän sitoo nestettä lihakseen, mutta sitä tarvitaan lihaksen rakentamiseen ja rasvan tehokkaaseen palamiseen. Käytän edelleen joka treenijuomassa 5g creatinia saadakseni kunnon pumpin!

Tällä Puhdas+ tuotteella minulla on hiukset kasvaneet ja tuuhentuneet huomattavasti viimeisen puolen vuoden aikana. Edellisillä dieteillä hiukset ovat harventuneet ja kynnet lohkeilleet, mutta nyt ei ole ollut sitä ongelmaa!

CELSIUS NAM! Aivan uusi suosikkini! Monet, jotka seuraavat minua snäpissä: kseuna tietävät kuinka paljon tykkään juoda aminohappojuomia. Tästä tuli ehdoton suosikki! Näissä tuotteissa on paljon eri vitamiinejä, sekä biotiiniä!

Vigour.fi sivusto on todella laaja ja jos alan tänne laittamaan kaikki lempi tuotteeni ei kukaan jaksa lukea tätä loppuun, hah! Odotan kovasti, että dietin jälkeen pääsen taas laittamaan salaattiin Cocovin Goji-marjoja tai sitten syön ne taas vaan suoraan pussista on nimittäin super hyviä!

Näissä tunnelmisda on hyvä aloittaa tämä viikko!