Näitä rakastan!

”Sinä olet kaunis hento ja viaton.” Lauloi Suvi Teräsniska viime talvena hotelli Presidentissä. Olimme saanneet hiukan aikaisemmin tietää, että 2017 syksyllä maailmaan syntyy kummilapseni. Tämän biisin soidessa kaikki neljä ihmistä herkistyy samalla tavalla kuin tänään. Tänään nimittäin juhlimme ristiäisiä! Poika sai upean nimen ja pienen kiukun jälkeen hienosti suoriuduimme yhdessä seremoniasta <3 Jännitin tätä todella paljon, vaikka ihan  turhaan. Siinä me kyykättiin ja minulla hiki valui. Sotilaspappi teki koko tilaisuudesta todella helpon ja omalla tavallaan rennon. Ihan vanhempien tyylisen ja sanoinkin ”jos me joskus saadaan lapsi haluan saman papin”. On iso kunnia olla sylikummi ja aijon kantaa tämän tittelin ylpeydellä ja myös lunastaa paikkani pojan elämässä.

Rakastan <3

Eva tuli kyydissämme ja heitimme Mossin porukoilleni hoitoon. Hän on nyt 2 aamua oksennellut aamulla limaa ja tietenkin se painaa jatkuvasti takaraivossa, että mikähän se voisi olla. Nyt on matolääkkeet annettu, anoppi toi eilen koirien maitohappobakteereja ja ruokavaliota on muutettu. Toivotaan, että ensi yö olisi helpompi.

Olen kyllä järjettömän onnellinen, koska minulla on maailman sydämellisiä ihmisiä ympärilläni ja tämä päivä todisti sen. Meidän porukka on niin tiivis suorastaan pyhä kolmio! Tärkeää minulle on myös se, että ystäväni ja Joni tulee äärettömän hyvin toimeen. Joni ja Eva laittoi minut takapenkille istumaan ja heillä jutut ei lopu kesken 😀 <3

Ihanaa uutta viikkoa kaikille ja muistetaan sanoa rakastavamme!