AUTTAKAA, MIKÄ MINUA VAIVAA?!

*sisältää kaupallisia linkkejä

Ennen minulla on pää reakoinut pahimmiten stressiin ja paineeseen. Nyt tuntuu, että koko kroppa reakoi aikatavalla. Paljon on hyviä päiviä, mutta sitten tulee taas kunnon jysäri. Eli eilen ja tänään on pää ollut niin kipeä, että luulen verisuonten poksahtelevan ohimoiltani. Eilen lähdin kauheassa päänsäryssä illalla salille ja treenin ajaksi se kuumottava kipu helpotti. Siitä päästäänkin toiseen aiheeseen eli vatsaani.

Onko kellään koskaan alkanut vatsa kramppaamaan kivusta kesken kovan treenin. Totuus on se, että olen vältellyt pidempään kovilla painoilla treenaamista, koska se on jo aikasemmin saannut vatsani turpoomaan ilmapalloksi ja lopuksi makaan lattialla sikiöasennossa niinkuin eilen. Tein kovan selkätreenin ja loppu HIIT:in aikana vatsa alkasi kramppaamaan.. Voi luoja onneksi Joni oli mukana, koska en olisi pystynyt ajamaan kotiin. Eli kroppa alkaa reakoimaan stressiin ja kaikkiin uusiin juttuihin. Onneksi loma alkaa jo häämöttämään niin jaksan kramppieni ja pääkipujeni kanssa elää.

Kököin juttu tässä on se, etten ole ihan perillä mikä minua stressaa ?! En kuitenkaan melkein koskaan pode päänsärkyä ja nyt, kun se on ollut päivittäistä alkaa tämä jo ihmetyttämään. Vatsakrampit ovat myös todella inhottavia ja haluaisin selvyyden niihin! En syö 1-2h ennen salitreeniä, juon päivässä 5-6 litraa vettä, lisään suolaa taukoomatta ruokiini ja protskujuomiin. Eilen illalla kotona luin ”juoksian vatsasta” oletteko te kuulleet siitä? Toivottavasti nämä säryt helpottavat ja pääsen treenaamaan rauhassa! Onneksi päivissä on niin paljon hyvää, että nämä kököt jutut myös välillä unohtuu. Krampin iskiessä vaan tulee taas mietiskeltyä ”miten menee noin omasta mielestä”.

Antakaa vinkkejä, jos teillä on kokemusta näistä vaivoista? <3

Kuvassa oleva huppari on  Ellokselta *Adidas