PEAK WEEK!

Viimeistely viikko on täällä, jes mä tein sen! 24 tiukkaa kisapreppaus viikkoa takana ja eilen tein vikan kovan treenin itkunsekaisissa tunnelmissa ”tässäkö tää nyt oli mitä hittoa”. Tuli todella epätodellinen olo, kunka tämä loppuu, ei aika voi mennä näin nopeasti! Tähän puoleen vuoteen on mahtunut niin paljon kaikkea, pelkästään super iloisia asioita. Tämä kisakausi on paras mitä olen koskaan toteuttanut kiitos siitä parhaalle valmentajalleni Ville Isolalle!

Eilen ikuistettiin Petri Mastin kanssa tätä hetkeä

Tällä kisakaudella olen ylittänyt omat rajani, koska opin treenaamaan kovaa. Olen kokenut aina tekeväni niin, mutta Villen ohjeistuksella veimme kroppani ihan uusiin lukuihin. Alkudietin vielä pystyimme kasvattamaan lihasta, kun ruokaa saatiin paljon. Loppuakohden tietenkin se vähenee, mutta jokaikinen viikko tankattiin! Näin pidettiin aineenvaihdunta hurjassa käynnissä jatkuvasti.

Tämän viikon jokainen päivä on erilainen ruokailuiden suhteen. Tiistaista torstaihin käyn vähän pumppailemassa salilla, mutta aktiivisuustaso romahtaa muuten tällä viikolla täysin, jotta saadaan nesteet ihonalta pois. Stressiä ei ole nimeksikään, koska Villen tietotaidolla raavitaan paras mahdollinen kunto kisoihin! Päivä päivältä kroppa nyt muuttuu ja se jos mikä on makeeta itsekkin huomata!

Huomisen olen vielä normaalisti töissä, mutta sitten jään pienelle lomalle. Ajatukset alkavat olemaan jo viikonlopussa, odotan sitä niin paljon.  Aijon nauttia jokaisesta hetkestä ja fiilistellä kovan työn tuloksia.

Olen kyllä niin sanoinkuvailettoman kiitollinen kaikista viesteistä ja tsempeistä mitä olen saanut  teiltä<3