Ripiltä suoraan naimisiin

Tämän kesän viikonloput ovat olleet kyllä ihan huikeita ja niin oli edellinenkin! Lauantai aamusta kukonlaulun aikaan heräsin lenkille. En tiedä mitään parempaa tapaa aloittaa viikonloppuaamu, kun auringon paisteessa klo 07.00 lähteä tyhjille kaduille juoksemaan. Siitä sitten laittautumaan, koska lauantaina oli juhlien juhlat. Ensin Jonin kummityttö pääsi ripille ja sieltä lähdettiin illaksi minun lapsuudenystäväni hääjuhliin.

  

Olemme Satun kanssa tunteneet vuodesta 1997. Tapasimme voimistelussa ensimmäisen kerran, vaikka ensikohtaaminen oli järkyttävä minun käytökseni takia olimme sen jälkeen kuin paita ja peppu. Satun äitikin tuli minulle todella läheiseksi lapsena ja kyllä siinä lauantaina kyyneleet valuivat, kun pitkästä aikaa kohtasimme.

Juhlat olivat upeat, esiintyjät olivat huipputasoa, ruoka todella herkullista ja ainahan hääjuhlat ovat onnea täynnä! Aloinkin suunnittelemaan jo meidän häitä ihan innoissani, kunnes tajusin, että sormuksen pitäisi ensin olla jossain muussa sormessa kuin etusormessa 😀 Pienen vinkin annoinkin kuskille ja siitä saimme hyvät naurut aikaiseksi.

Nyt lähdemme Lahteen katsomaan Mamskia ja Papskia, ei minun vaan tulevan kummipoikani <3 Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille!