Kuivat kutrit- ennen ja jälkeen kuvat

Huppu päähän, hetki helppoa ja tsadaa hiukset ovat taas pehmeät ja sileät!
Voisin sanoa näin, vaikka en tekisi tätä yhteistyössä MayBeautyn kanssa!

Olen ollut nyt noin 4 kk ilman teippi pidennyksiä ja toki aluksi samoin kuin ripsien kanssa on oma tottumisensa olla ilman kaiken maailman lisäkkeitä. Haluan nyt panostaa hiuksieni hyvinvointiin, nimittäin ripset alkavat olemaan todella pitkät ja paksut jo! Minulla on myös todella karhea hiuksen laatu, joten jos vähänkin latva kuivuu se katkeilee ja kaksihaaraisia sojottaa joka suuntaan. Tämän maskin avulla hiukseni saavat tarvittavat ravinteet ja kosteuden pysyäkseen upeina!

Hiusnaamio sisältää keratiinia, Argan öljyä ja proteiineja, jotka syväkosteuttavat hiuksesi. Naamio sisältää siis vain luonnollisia ainesosia eikä ole eläimillä testattu, joka merkitsee minulle todella PALJON!

Sitten kuviin, jotka tietenkin kertovat enemmän kuin puheet:

Ennen, hiukset olivat todella kuivat ja huonovointisen.

Ennen käyttöä hiukseni olivat todella kuivat.
Tähän tarvitaan todellakin kosteuttavaa naamiota.
Kiinnitä myssy teipillä (sisältyy pakkaukseen), jotta naamio pysyy kunnolla paikallaan. Pidä myssyä 30 minuuttia.
  • Myssyssä olevat aineet vaikuttavat hiuksiisi tehden niistä pehmeät ja sileät kuin silkki.

JÄLKEEN! IHAN TÖRKEÄ ERO.

Eikö muutos olekkin hurja! Kruununi on jälleen elinvoimainen!

Oletteko samaa mieltä, että tulokset näkyvät vain yhden käyttökerran jälkeen! Jonikin tykkää miltä hiukseni tuoksuvat käytön jälkeen! Jatkan ehdottomasti käyttöä 2 viikon välein, jotta saan kruununi pidettyä upeana!

Joulukin on kohta ovella, joten nyt saatte kaikista MayBeatyn tuotteista -30%. Tämä tarjous kannattaa ehdottomasti käyttää! Paina TÄSTÄ ja käytä tilaisuutesi hyväksesi. Myös koodilla: kshmask saat alennusta muista tuotteista!