TUNTEET, JOTKA PITÄÄ KÄSITELLÄ

Ne hetket kun katsot muutaman kuukauden takaisia kuvia ja tajuat haluavasi palata sinne, siihen riemuun ja onnen tunteeseen. On vaikea kuvailla omia ajatuksiaan, kun itsekkään niistä ei ole täysin perillä. Hyviä päiviä tulee, mutta kieltämättä edeltävä kuukausi on ollut todella todella raskas. Läheisen poismeno ja siihen liittyvät tuhannet asiat, kysymykset yhdistettynä suruun on uuvuttanut minut.

Tämä kuva ja nämä naiset <3

Olen monet kerrat sanonut tätä samaa ”jokaisella meistä tulee tilanteita ettei vaan jaksa”, minulla on nyt se. Aamuisin jaksan juuri ja juuri nousta sängystä, tontilla saan oikeasti potkaista itseäni että jaksan nousta siitä aurinkotuolista. Kuulostaapa masentavalta, mutta yritänpä kuinka paljon tahansa muuttaa tätä fiilistä ei se onnistu. Asiat pitää käsitellä nyt, eikä työntää niitä sivuun. Harmittaa vietävästi, kun en osaa aidosti iloita muiden puolesta. Ystävilleni tapahtuu ihania asioita ja ne eivät herätä minussa minkäänlaista tunnetta. Tiedän tämän kuuluvan stressii ja suruun, aika parantaa.

Olen viime keväänä ajanut itseni stressillä loppuun, olin 2kk tekemättä mitään. En vain jaksanut nousta enää sängystä ja paloin loppuun, en halua kokea sitä uudelleen. Ensi viikon vielä tsemppaan töissä, jonka jälkeen jään lomalle muutamaksi viikoksi, toivon sinä aikana saavani taas palaset paikoilleen. Haluan kokea nimittäin parhaimman ystäväni häissä isoja tunteita, koska se on osa minua!!

Kun henkinenpuoli on ylikuormittunut on parempi antaa koko kehon levätä, joten fyysinenrasitus on hetken tauolla. En halua pilata kehoani ja nyt on vain aika pysähtyä. Vaikeaa se on pakko myöntää, mutta tällä hetkellä pakollista. Liikun kun se tuntuu hyvältä ja en, jos se saa pantani kiristymään.

Vaikka tämä teksti on diippi niin haluan sanoa olevani kiitollinen omasta pienestä perheestäni, ”elämäni miehiä suuria pieniä” <3 Kotimme valmistuu hurjaa vauhtia, koska minulla on maailman ahkerin mies joka tekee hommia yötä päivää ja sanoo minulle ”ei sun tarvii tulla, tee jotain kivaa tänään”.

Onneksi Moss tulee tänään kotiin viikon mymmelireissulta. Siellä he ovat mökillä uineet päivittän lukuisia kertoja ja nauttineet lomailusta. Kohta minäkin pääsen hetkeksi mökille rentoutumaan, sitä odottaen KS.