Älä seuraa ihmistä, jos se saa sinut ärsyyntymään

Tiesin ottavani riskin kirjoittaessani aiheesta, joka on minulle helvetin henkilökohtainen. Tällä hetkellä olen muutenkin herkässä mielentilassa niin epäsoveliaat ja loukkaavat kommentit tulisi varmasti tuntumaan ikävältä. Tiesin siis, että näin sattuisi taas käymään kirjoittaessani tätä postausta. Lähinnä ajattelin ilkeiden kommentien liittyvän, johonkin ihan muuhuin kuin tapaani kirjoittaa ja kirjotusvirheisiini..

Omilla Facebookin sivuilla yksi rohkea nainen tuli kommentoimaan asiaa ”ihan kuin pikkulapsen tekstiä lukisi”. KYLLÄ tämän kirjoituksen tuottaminen oli muutenkin vaikeaa, joten ei tullut mieleenkään tarkistaa kirjoitusvirheitä sen koommin. Minun teksteissäni on ollut ja tulee aina olemaan kieliopillisia virheitä, onhan minulla aina ollut myös lukihäiriö. Te jotka olette lukeneet juttujani alusta saakka muistatte kuinka 3 vuotta sitten sain todella pahasti rapaa niskaan tästä samaisesta asiasta. Pelästyin ihmisten reaktioita niin paljon, että meinasin lopettaa ennenkuin olin päässyt kunnolla edes aloittamaan.

Olin kuulemma myös epäkypsä ”julkisuuden henkilö”, kun kehoitin olemaan lukematta juttujani niiden ärsyttäessä.. Itse en ainakaan seuraa kenenkään mielestäni ”ärsyttävän/negatiivisin” ihmisen somea. Miksi ihmeessä käyttäisin kallisarvoista aikaani siihen? Seuraan itseäni motivoivia tyyppejä, joilla näyttää olevan somessa hyvä meininki ja saan heistä energiaa.

En halua tähän käyttää sen enempää energiaa. Vihaajat vihaa ja muut tekee mitä tykkää, ihanaa viikonloppua <3

kristaseuna

2 vastausta artikkeliin “Älä seuraa ihmistä, jos se saa sinut ärsyyntymään”

  1. Voi ei, älä välitä ❤️ niillä ihmisillä on vaan usein huono olla omassa elämässä..

  2. En tiedä miksi toisille ihmisille on äärimmäisen tärkeää lytätä muita, ehkä heillä on paha olla, kenties ovat vain kateellisia. Mutta turha välittää sellaisista ripulipäistä. Ihanaa kesää! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 26
Tykkää jutusta