Miten olen palautunut kisoista?

En ole palautunut. Minulta on paljon kysytty kisoista ja miten olen niistä henkisesti, sekä fyysisesti palautunut. Nyt vasta kahden kuukauden jälkeen olen alkanut asiaa tarkemmin pohtimaan. Totuus on etten missään nimessä ole tehnyt palautumista optimaalisesti! Oliko minulla vaihtoehtoja parempaan suoritukseen, oli mutta jos olisin valinnut sen tien olisi harkot jäänneet kantamatta ja olisiko talo ollut pystyssä haluttuun aikaan?

Kisojen jälkeen käytännössä heti seuraavalla viikolla alkoi harkonnostajaiset, joka lyhyesti kerrottuna tarkoittaa sitä, että 900 kpl 27kg harkkoja tuli kannettua 1,5kk aikana. Aluksi ne purettiin isoilta lavoilta ja sen jälkeen alettiin nostelemaan perustuksille. Mitä enemmän oli kierroksia, sitä vaikeammaksi nostaminen osoittautui ainakin minulle. Lopuksi kasasimme todella isot telineet rakennuksen ympärille ja alettiin kuljettaa harkkoja ensin telineille ja siitä paikoilleen. ONNEKSI meillä oli paljon apujoukkoja, koska muuten olisimme vähintäänkin hullujen huoneella, sen verran stressaavaa touhua oli. Aina työpäivän päätteeksi lähdin 4 tunniksi tontille nostelemaan ja viikonloput menivät täysin jumpatessa, jokapaikka mustelmilla ja aivan loppuun palaneena. Palkintona oli sen valmistuminen ajallaan. Ainakin pystyi päivittäin syömään mitä halusi, koska paino vain tippui. Söin 2 tunnin välein milloin hampurilaisia/pullia/paketillisen riisikakkuja. Aivan kaikkea todella hyvällä omatunnolla.

Ei tässä ole kerennyt mitään muuta tekemään ja välillä kieltämättä se sapettaa todella paljon. Nykyään saattaa löytyäkkin vapaa-aikaa ei kuitenkaan ole jaksamista tehdä mitään. Mielummin möllöttää kotona sohvalla senkin ajan.

Tämä on todella pitkä ja välillä kivinen tie, mutta uskon tämän uurastuksen jälkeen kaiken olevan paremmin. Mossilla on oma piha missä juoksennella ja meillä on riittämiin tilaa elellä elämäämme.

Nyt kun rankin osuus on taas hetkeksi ohi, olen keskittynyt palautumiseen. Paino alkaa nousta ja posket pyöristyvät, mutta se on vain elämää. Tämän hetkinen stressitila, joka johtuu monesta eri asiasta ei kyllä edesauta palautumista, mutta yritän parhaani. Onhan oma keho kuin temppeli, jota haluaa varjella <3

Minun kesäsuunnitelmani, että saan taas palautuneen kehoni takaisin.

 

kristaseuna

3 vastausta artikkeliin “Miten olen palautunut kisoista?”

 1. Ihan pakko sen verran ihmetellä, että miksi ette käyttäneet nosturia harkkojen kasaamiseen? Noin pienen määrän siirtely olisi onnistunut päivässä eli lasku nosturista kuskeineen ei olisi ollut edes kallis.

  • Meillä nosturi nosti puolet harkoista keskelle taloa josta oli vähän helpompi latoa kunnes asennettiin telineet talon ulkopuolelle ja nämä 400 harkkoa ensin kannettiin ulos talosta siitä telineille ja siitä asennettiin 😀 telineet ei millään olisi kesyänyt jos sinne olisi latonut niitä. Sekä se olisi ollut työturvallisuusriski.

   Tehtiin niin kuin parhaaksi näimme, kiitos kuitenkin ihmettelystä 😀

 2. No hyvänenaika en kai mä nyt tarkottanut että sinne telineille kiviä nostettais 😂 miksi nostettais?
  Ihmettelin vain miksi ette käyttäneet nosturia tai pinkkaria kivien PAIKALLEEN asetteluun.
  Mutta joo, ehkä oon vaan työssäni tottunu käyttämään ensisijaisesti konevoimaa niin kuulostaa oudolta tuollainen raataminen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 10
Tykkää jutusta