Wellness Fitness

Voisin avata teille kumpaakin kisaa erikseen! Lauantaina tosiaan oli suomen ensimmäiset Wellness Fitness kilpailut, jotka oli jaoteltu kahteen eri pituusluokkaan -164 ja +164. Itse olin perjantain rekisteröintitilaisuuden mittauksen mukaan 165cm eli olin varmasti oman sarjani lyhyin kilpailija, no mitäs sen väliä.

Me tehtiin tää yhdessä <3

Perjantaina ystäväni Eva oli hotellillamme ihan nukkumaan menoon saakka ja näin olin koko päivän ja illan todella rennolla fiiliksellä. Ville tuli katsomaan vielä kunnon ja kaikki oli valmista lauantain kisaan. Olin todella onnellinen ja nukahdin kuin pikku vauva. Heräsin klo:04.00 kauheaan jännitykseen ja siitä se jännittäminen sitten alkoi.

Lavan takana ennen H-hetkeä tärisin kuin haavanlehti ja yritin jatkuvasti koota ajatuksia. Onnistuin nimittäin käymään vessassa tuloksena takareisi kirjaimellisesti pissassa ja värit hienosti levinneet. ONNEKSI minulla oli paras huoltaja Team Supermassan puolesta ja saimme värin korjattua niin ettei kukaan huomannut ”raitaa”.

Alkukilpailu ja en löytänyt etuasentoani kunnolla. Päätuomari joutui muutamaan otteeseen huomauttamaan ”numero 36 paino toiselle jalalle”, aloin turhautumaan ja meinasi itku päästä, koska en tiennyt miten pystyn muuttamaan asentoani. Olin aivan varma, että koko painoni oli jo toisella jalalla, mutta siinä jännityksessä ei osaa ajatella selkeästi.

Ensimmäinen vertailu ja kaikki jännitys hävisi, sain itsevarmuuteni ja päätin pistää parastani! Meitä oli vain 4 ensimmäisessä vertailussa.

I- kävely meni ihan nappiin, ei olisi parempaa fiilistä voinut jäädä siitä ja se on pääasia. Voit käydä katsomassa ig:stäni kyseisen videon, jos haluat nähdä.

Palkintojen jako. En ollut kuudes, en viides, neljäs…. KOLMAS! Kyyneleet nousivat silmiin, kun Ville tuli palkitsemaan minut. Kuiskasin korvaan ”me tehtiin tää, kiitos”. Top kolme oli todella pienillä piste eroilla ja se jos mikä lämmittää mieltä. Illalla oli hetkeksi pakko saada ajatukset pois kisoista ja lähdimmekin katsomaan rakasta kummipoikaani. Se auttoi <3 Olimme Jonin kanssa aivan tajuttoman väsyneitä kummatkin jännittämisestä ja kävimmekin jo 9 jälkeen nukkumaan. Tukijoukkoni varmasti jännittivät enemmän kuin minä, mutta ilman dreamteamiäni tämä ei todellakaan olisi ollut näin hauskaa! Huh mitä ystäviä minulla on<3!!

Myös iltalehti huomioi uuden lajin positiivisesti.

kristaseuna

8 vastausta artikkeliin “Wellness Fitness”

 1. Mitä sä oot mieltä siitä että samat kilpailijat pärjäsivät tässä Wellness-sarjassa ja bikini fitnessissä? Miten se on mahdollista kun kriteerit ovat kuitenkin ihan erilaiset?

  • Pitää muistaa että oli kaksi eri kisaa eli eri lineup eri tuomarit! Vain lineup määrittelee kuka pärjää ja kuka ei. 🙂 kuka erottuu edukseen ja kuka ehkä jää huomiotta. Lajit ovat niin lähellä toisiaan niin ehdottomasti voi pärjätä! Wellneksessä pitää olla pyöteämpää lihasta kuin bikinissä ja itse olin TOP 3 pienin eli kahdella ensimmäisellä oli enemmän lihasmassaa 🙂

 2. Sinä se oot aina niin ihanan aito ja rehellinen näissä postauksissa :’)
  Onnea superisti viikonlopun menestyksestä! <3

 3. Onnea kovasti! <3 Ihana kattoo sun instastoreja kun oot niin hyvällä tuulella 🙂

 4. Paljon onnea 😍💞
  Oliko ajatuksena että kisat on nyt kisattu vai? Kun kumminkin uuden valmentajan avulla alkoi sijoituksia tulla, niin olisi ollut mukava jatkossakin seurata sun taivalta. ☺

 5. Hurjasti onnea!! Susta välittyy niin lämmin kuva tämän blogin kautta, että sulle jos kenelle toivoikin menestystä! <3

 6. pistin suoraan United Nations (YK) ylimääräisen kokouksen kirjoitus paneeliin viestiä jotta Venäjä pitää erottaa YK:sta pois välittömästi, sekä mainitsin monasti Venäjä (Neuvostoliitto) 1939 hyökkäyksen Suomeen kuinka silloin se erotettiin Kansainliitosta, nyt se saa VETO oikeudella harrastaa samaa kuin 30-luvulla . Aika muuttuu, ei ihmiset, harvinaisen moni oli muualta maailmasta samaa mieltä minun kanssa, sain taas uhkauksia eräästä maasta itselleni, ihan hyvän määrän, ei haittaa, elävä voi sanoa, kuollut on näille mieleinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 17
Tykkää jutusta