TOP 9 HERKKUA, JOITA ON SAATAVA!

Pääsiäinen on tunnetusti täynnä  herkuttelua niin myös minulla oli vuosi sitten. Ai että olen ollut kielipitkänä, kun somesta seuraa kaikkien herkuttelua. Niinkuin valmentaja laittoi aamulla viestiä ”ei oo kauaa enää”.  Juuri niin päivät vaan vähenee, kun kaiken ajan mitä ei ole salilla niin nukkuu 😀 Kroppa on kerännyt kivan nestekerroksen rasituksesta, mutta tänään ne lähtee kun tankataan!

Sitten itse aiheeseen. Mitä söisin jos voisin tänään syödä mitä tahansa:

pirkkasipsejä JA taffelin normaaleita krepattuja

– Hesen Mega-ateria

– vappumunkkeja

-karjalan piirakka

-reissumiehen tummaleipä

-maksamakkaraa

– Äitin tekemää lasagnea!

– riisikakkuja, joiden päällä: avokadoa, mansikkahilloa ja hunajaa!!

– banaanilastuja ja kuivatettua ananasta

Ehkä näillä pärjäisin tämän päivän:D Huomaatteko, että berliininmunkkia ei ole enää listalla?! Olen uuden vuoden oksentaminen jälkeen käynnyt itseni kanssa keskustelua, että pystynkö/haluanko enää niitä syödä! Mitä ihmettä, edelliset 10 vuotta se on ollut ykkös herkkuja. No ehkä mieli tässä vielä muuttuu 3 vk aikana. Tästä muuten joku ihana läheiseni saa hyvän listan, mitä minulle saa tuoda sunnuntain kisan jälkeen 😉

Miten te herkuttelette nyt pääsiäisenä?

kristaseuna

2 vastausta artikkeliin “TOP 9 HERKKUA, JOITA ON SAATAVA!”

  1. pystytkö/syötkö noita ruokia nyt? mielestäni liikaa ei kannata kieltää ja onhan tuossa esim reissumies ja k piirakat hyviä valintoja. miten itse herkuttelet pääsiäisenä? meneekö mämmi suklaamunat pasha?

    • Mielestäni sinulla on hassu kysymys, koska olen kisadietillä tällä hetkellä. Joten en todellakaan syö herkkuja en leipää tai karjalanpiirakoita. Ne odottavat minua kisojen jälkeen 👀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 4
Tykkää jutusta