4 weeks out!

Kisat lähenee ja pidot paranee! Olimme viikonloppuna yökylässä Lahdessa rakkaan kummipoikani luona. Tässä samalla aina Villen kanssa tietenkin tsekataan kunto, eli tilanne missä mennään tällä hetkellä. Kehitystä on taas tapahtunut ja hyvää palautetta sain. Näin lähellä kisoja sitä sokaistuu täysin omalle kunnolle. Kun minulta kysytään mikä on tilanne en osaa vastata siihen mitään, hassua. Vaikka paino käyrä on kokoajan ollut alaspäin tuntuu ettei mitään radikaalia tapahdu. Minulla on noin 2kg vielä pudotettavaa ja sitten pitäisi olla paketti kasassa. Nuo muutama kilo onkin niin pirun tiukassa reisissäni, että saan laittaa viimeisetkin voimat peliin 3 viikkona, jotta paras kunto kuoriutuu. Lauantaina oli mukavasti taas tankkauspäivä ja sen ansiosta paino tipahti puoli kiloa sunnuntaille! Eli tankattiin vielä sunnuntaikin ja kroppa todellakin toimii kuin unelma! Nyt on energiaa alkuviikon treeneille ja lihakset ovat taas täynnä.

Lisäsimme viimeisille viikoille aerobista, jokaisen treenin päätteeksi teen joko tasasykkeistä 30 mim tai 15min Hiit-treenin+15 min tasasyke. Kolme viikonloppua vielä tuplatreenejä ja neljäntenä onkin itse showday! Hui kun alkaa jännittämään, kun miettii sitä päivää. Karla tekee minulle lauantain kisoihin kisameikin ja kokeilimme sitä viikonloppuna, se oli täydellinen! Jopa pojat olivat sitä mieltä, että paras kisameikki mitä minulla on ollut ja liputan myös tämän puolesta. Ystävät vain parhaiten tietää mikä on minun tyylini<3 Ajatus siitä, että nään parhaan ystäväni eturivissä saa jo nyt tunteet pintaan!

Nyt tosiaan viimeiset viikot asun salilla ja nukkumaan mennään klo:21.00, koska kropan on saatava 9 tunnin unet palautuakseen. Tosin hyvä, että jaksan valvoa noinkaan myöhään, kun seittämältä alkaa nykyisin jo pilkintä. Nyt on nautittava näistä vikoista viikoista, vaikka ne fyysisestikkin ovatkin rankkoja. Sitten tämä on ohi ja saan jatkossa vain lämmöllä muistella sitä kuinka kovaa duunia tein!

Kuinka moni on tulossa katsomaan kisoja Fitness Classikiin tai seuraa niitä somessa? Voisin kisaviikonloppuna tehdä Insta-liveä, jos haluatte?

kristaseuna

4 vastausta artikkeliin “4 weeks out!”

  1. Hurjasti tsemppiä loppurutistukseen, jään innolla oottamaan sun lopullista lookkia!

    • voi kiitos kovasti, itsekin odotan kyllä näkeväni lopputuloksen. <3 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 13
Tykkää jutusta