KRISTA is back!

Kyllä, tauti on taltutettu suurimmalta osin! Enää yskä on jäljellä, joka ei onneksi ole ”kuiva yskä” vaan läpimärkä. Vitsi vitsi! Päivä päivältä sitäkin joutuu kestämään vähemmän ja vähemmän. Salille olen palannut nyt viikonloppuna. Tästä voi monet taas kommentoida, että leikin terveydellä yms, mutta itse kuitenkin tiedän mikä vointini ja jaksamiseni on. Eli Kun kuumeettomia päiviä oli tarpeeksi monta takana uskalsin lähteä kevyesti hakemaan tuntumaan kroppaan. Ai että teki kyllä hyvää niin psyykkeelle kuin kehollenikin saada pieni hikipintaan, kuitenkin ilman sykkeen nostatuksia. Sarjapainot olivat laskeneet hurjasti, mutta ei sen väliä täysin ymmärrettävää tämmöisen sairastelun jälkeen.

Kehoni otti kunnon rasvanpoltto boostin kuumeen johdosta, nimittäin paino laski rutkasti ja olo on kuin kirpulla. Housut roikkuu ja kasvot ovat entistä kapeammat, eli ei hätää tämänkään suhteen. Kunto menee eteenpäin päivä päivältä ja valmentaja on tyytyväinen, näin ollen minäkin olen! Se olisi nyt alle 6 viikkoa kisoihin, nimittäin minun ensimmäiset kisani ovat lauantaina! Kävin Alonalla poseerausharjoituksissa ja voin lämpimästi suositella tämän naisen posetunteja! Tajusin, että minun pitää olla ylpeäpi siitä mitä teen ja miltä näytän, jotta se näkyisi myös esiintymisessäni! Kiitos Alona <3

Huomenna paluu töiden pariin, vaikka olen päivittäin kotona lukenut sähköposteja, jotta tiedän missä mennään ja mihin pitää heti huomenna tarttua kiinni. Moss tosin on nyt tottunut minun seuraani 24/7 ja onkin saanut ihan kauhean hepulin, kun olen käynnyt esim. kaupassa. Tossa se makaa tälläkin hetkellä kyljessä kiinni ja nuolee läppäriäni <3 Eniten säälittää hänet jättää taas päiväksi yksin, mutta eiköhän me molemmat taas totuta tähän arkeen, päivä kerrallaan.

Näihin tunnelmiin haluan toivottaa teille ihanaa sunnuntaipäivää ja pysykäähän terveinä!

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 6
Tykkää jutusta