5 Paljastusta minusta

Kirjoitin tämän tekstin viime viikolla ennekuin sain tämän kauhean taudin itselleni. Olemme siis Jonin kanssa kummatkin influenssassa, kävin tänään lääkärissä ja sain lääkkeet, joiden pitäisi helpottaa oloa. Nimittäin jokaikiseen paikkaan särkee eikä mikään särkylääke tehoa.. huhhuh ihan kuin olisi jossain eriplaneetalla. Voi Moss raukkaa, kun kummatkin vain makaa eikä jaksaa eväänsä liikauttaa pojan eteen..

Tässä kuitenkin 5 faktaa, joihin voisin lisätä. VIHAAN SAIRASTAMISTA, kun minusta tulee niin heikko..

1.Kuulen usein sitä, että minun pitäisi enemmän luottaa itseeni ja omaan tekemiseen. Saatan näyttää ja antaa ulkopuolisille sen kuvan, että olen todella itsevarma. Totuus on kuitenkin se etten ole, pienestä saakka olen hakenut hyväksyntää, mutta kukapa ei olisi. Kuitenkin olen mielestäni saavuttanut elämässä jo jonkun verran, joten pitäisi olla ylpeämpi muttei ylpeillen! Siinä on hiuksen hieno ero. Kuitenkin minua sattuu sydämmeen, kun ystäväni tulevat minulle sanomaan ”nokka pystyyn nyt”.2

2.Jos minulle sanotaan ettet koskaan pysty tuohon, teen mitä vain näyttääkseni että pystyn! Kenenkään kommenteista ei saisi kyllä ottaa niin rajusti itseensä, että tekee asioita pelkästä näyttämisen halusta. Nuorempana minulle sanottiin etten jaksa pyöräillä töihin ja takaisin joka päivä, sekä käydä 5 kertaa viikossa salilla. PYH! Ostin uuden pyörän ja poljin töihin 12km suuntaansa niin kesät kuin TALVETKIN, sekä kävin salilla sen 5 kertaa viikossa. Hulluahan se talvisin oli ja kroppani oli todella kovilla tuolloin. Tätä jatkoin 2 vuotta ennenkuin muutin muualle HÄHÄÄ!

3.Olen ollut todella mustasukkainen ja vielä ilman minkäänlaista syytä moiseen… Oi kyllä! Tästä olen kuitenkin kasvanut valovuoden eteenpäin ja enään tämä tunne tulee ainoastaan pienissä määrin, en kyllä edes muista milloin viimeksi 😀 Pieni mustasukkasuus on tervettä ja minusta ainakin olisi kiva, jos huomaisin kumppanistani pientä mustasukkaisuutta en ole kyllä vuosiin nähnyt. Luottoa löytyy tai sitten emme enää näytä näitä tunteita toiselle.

4.Itken todella paljon. Sanotaanko näin ettei ole viikkoa jolloin en itkisi. Oli kyse ilosta,surusta,vihasta,väsymyksestä, riemusta, rakkaudesta. Nämä ovat yleisimmät syyt itkuuni. Elämäni on joko todella haippia niinsanotusti tai sitten elän syvissä vesissä. Jotkut meistä on luotu tunne-eläjiksi ja minä olen yksi heistä, elän tuntella en niinkään aina järjellä 😀

5.Olen todella onnellinen. Viimeinen vuosi on ollut aikamoista hulabaloota niin hyvässä kuin pahassakin, mutta juuri vuosi 2017 teki minusta super onnellisen ja onnekkaan. Joni elämässäni on suurin onni, koska ilman häntä näitä hienoja juttuja ei tapahtuisi mitä tulevaisuus meille tuo. Ilman häntä minulla ei olisi Mossia, en olisi yksin lähtenyt kisadietille vaan Jonin kannustus lähteä sai viimeisen tikin asialle, ilman häntä en todellakaan saisi rakentaa maailman hienointa omaa kotia! Tai en minä sitä rakenna, mutta loppujenlopuksi saan asua omassa linnassa yhdessä pienen täydellisen perheeni kanssa <3

Nyt kun aloin ajattelemaan asioita mitä ette tiedä minusta niitä alkoi virrata päähäni. Aluksi oli vaikeaa miettiä, koska jotkut asiat pitää pitää salaisuutena 😉
Nyt voisin lisätä näihin, että olen todella onnellinen kun olemme tästä taudista selvinneitä. En toivoisi tätä pahimmalle vihollisellenikaan. 🙁

kristaseuna

Yksi vastaus artikkeliin “5 Paljastusta minusta”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 5
Tykkää jutusta