8 viikkoa kisoihin, mitkä fiilikset?

Alle 8 viikkoa ensimmäisiin kisoihin itseasiassa, koska kilpailen sekä lauantaina että sunnuntaina. Tällä viikolla jalka on painanut todella paljon, nälkä on ollut aivan järjetön varsinkin ti-to kun kasvikset oli pannassa. Mutta se tiputti mukavasti painoa taas alaspäin ja perjantaina oli vihannekset taas pelissä mukana. Toki nyt hieman niitäkin pitää rajoittaa, koska suolistolla on muuten liikaa hommaa.

Torstaina oli valmentajan kanssa treeni ja katsottiin kunto samalla. Hyvin on mennyt taas kahdessa viikossa kunto eteenpäin ja varsinkin alaosastoni on alkanut nyt kirittämään yläkroppaa kiinni, jes sitä olenkin odottanut! Minulla aina kiristyy yläkroppa ensin ja jalat/pakarat viimeisenä, siellä on sitkeässä rasva. Treenitehot ovat aivan huippuluokkaa edelleen, vaikka jalkapainaa! Siitä sain kehuja ja sekös motivoi jatkamaan samaa rataa. Kyllä sitä voimaa löytyy, kun pää pysyy kasassa ja saan fokusoitua päivän energioita treeniin.

Tankkasin eilen 3000kcal joista suurinosa muodostuu hiilareista. Ruokaa on siis todella paljon. Painoni tipahti eilisestä 400g, joten käsky kävi tankata tänäänkin AI ETTÄ! Nyt on todella hyvin virtaa tehdä tämänkin päivän tuplatreenit!

Nämä viimeiset viikot menevät vaikka päälläseisten ja sitten uudistun kuin feenikslintu niinkuin rakasystäväni Karla sanoi. Nousen tuhlasta feenikslinnun lailla täynnä energiaa, jota pystyn taas jakamaan lähimmäisteni kanssa. Siihen asti keskittyminen kisoissa.

Ihanaa aurinkoista sunnuntaita kaikille!

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 8
Tykkää jutusta