Näin syön 3 päivää, suoli tyhjäksi!

Otsikko kertoo asian josta nyt kirjoitan. Minulla on yksi päivä takana ja kaksi edessä pientä puhdistautumista, nimittäin nyt on pannassa kaikki kasvikset! Minulla on paino tosiaan muutama viikko sitten noussut eikä sen koommin ole laskenut takaisin sinne missä se on alimmillaan ollut. Painolla ei kisailla eikä sillä niin merkitystä, mutta suolistoni hyvinvoinnilla on!

Syön päivässä tomaatteja noin 2kg usein enemmänkin, jäävuorisalaattia (500g) menee päivässä yksi kerä, uusin herkkuni on kesäkurpitsan(n.350g) ja paprikan (n.200g) paistaminen mitä menee myös kumpaakin päivässä 1. Eli keskimäärin syön pelkkiä vihanneksia päivässä yli 3kg, hui nyt kun itsekkin laskin nuo yhteen niin aika paljon tulee mussutettua. Plus tietenkin lihat ja HH päälle! Suoleni on siis ollut edelliset 17 viikko aika kovassa työssä ja nyt tulee pieni puhdistus. Kolme päivää ilman MITÄÄN kasviksia.

Kolmen päivän ruokaohjelma:

Aamu: rasva+proteiini
Lounas: proteiini
Välipala: proteiini
Treenin jälkeen : HH+ proteiini
Iltapala: HH+ proteiini

Eilen aamusta klo 06.00, kun sain Villeltä viestin tuli melkein itku. Kaikki jotka tuntee minut tietää kuinka tärkeitä tomaatit ovat henkiselle hyvinvoinnilleni. No siinä työmatkan aikana Joni sai rauhotettua mieleni ja taas mentiin hyvällä mielellä. Piti myös Villelle laittaa ”olen rauhoittunut ja taas mennään”. Tunteet menevät todella vuoristorataa tällä hetkellä. Viimeinen kolmannes enään, se tuntuu minusta niin lyhyeltä vaikka kaikki kyselijät muistuttavat kuinka pitkä aika tämä on 😀 Ei kyllä tämä on minulle lyhyt aika. Kaikki on asenteesta kiinni ja olen alusta asti asennoitunut tekemään ihan kaikkeni tämän projektin eteen ja niin olen tehnytkin.

 

Huomenna sitten onkin valmentajan kanssa treeni ja kuntochekki, joten katsotaan miltä tilanne näyttää silloin. Hormoonikierto ainakin on normaali, vaikka pikkasen kierto on pidentynyt. Kroppa toimii!

Nyt lähdenkin sovittamaan kisabikineitä Saharaan!

kristaseuna

9 vastausta artikkeliin “Näin syön 3 päivää, suoli tyhjäksi!”

 1. Huhhuh. En keksi, mitä kukaan lukija näillä tiedoilla tekisi. Narsistisen aikamme oireita tämäkin omaan napaan tuijottelua varten oleva blogi.

  • Voi apua mikä kommentti. 😀

   Tsemppiä Krista viimeiseen kahdeksaan viikkoon!! Mun mielestä on kiva, kun tästä touhusta kerrotaan näin suoraan ja tarkasti. Lukea ei tarvitse jos ei kiinnosta. 😉
   Mäkin tykkään raportoida dieettikuulumisia erittäin tarkkaan ja yritän kertoa ihan kaiken suoraan, että saadaaan oikea kuva tästä touhusta eikä porukka näe vaan niitä blinbling-bikineitä ja timmiä kroppaa.

   https://www.poseland.fi/annika-rintala/

  • Huhhuh. En keksi, miksi kukaan kommentoisi toisen kirjoitusta noin. Sairaan aikamme oireita tämäkin ajattelematon ja lapsellinen kommentti.
   Tsemppiä Krista, oot huippu ❤️

 2. Ohho! Aika paljon syöt tomaattia 😀 paljonko dietin aikana sinun ruuat maksaa viikossa?

  • Hyvä kysymys voisinkin ottaa kuitteja ylös ja tehdä ihan postauksen. Varmasti todella paljon 😀

 3. Miten syöt noi kaikki kasvikset? Teetkö salaatin? Maustatko jotenkin? Olis kiva tietää enemmän. Paistatko aina paprikan?:D huh mikä määääärä.

  • Teen salaatin, mutta tomaatit syön suoraan rasiasta. En mausta mitenkään 🙂 Paistan aina paprikan.

 4. mitä hyödyt siitä että syöt noin paljon tomaatteja? eks ne oo kypsennetynä muutenkin terveellisempiä? jos ei osta luomua tulee myös turhia torjuntaaineita vaan kroppaan. en usko et kenenkään tarvitsee syödä tomaatteja tollasia määriä. miks et koittais opetella tavastas ulos tai vähentää 2 rasiaan? säästyis rahaakin. tälläsiä asioita herätti mussa, ei pitäny olla mitenkää hyökkäävä kommentti, mielenkiinnolla vaan kysyn!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 11
Tykkää jutusta