Dietistä taukoa!

Nyt dieeistä taukoa näin minua ohjeistettiin eilen. Nyt on 15 viikkoa lisäämättä takana ja herranjestas aika on mennyt nopeasti. Kroppa on vastaanottanut todella hyvin muutoksia ja nyt tuli isoin muutos, joka kestää viikon. Kropalle annetaan nyt hetken hengähdystaukoa, vaikka olen jo tottunut painamaan tukka suorana. Eilen suu loksahti auki ja Joni joutui lukemaan vielä ääneen ohjeet tälle viikolle.

Eli pidän nyt 2 pv täys lepoa. Se tuntuu hassulta, mitäs sitten teen töiden jälkeen?! Hetken päästä tästä ajatuksesta valtasi loisto fiilis, pääsen Mossin kanssa ulos puuhaamaan ilman kauheaa kiirettä! Loppu viikon treeneistä saan tietää keskiviikkona.  Puntarilla en saa käydä, sekä aktiivisuusranneke poistui kädestä. Oikeastaan ohje oli unohtaa nyt hetkeksi koko fitness. Ok yritetään! 😀

Mikä parasta tässä tauossa on? Ruoka! Lauataihin saakka tankkaan. Kyllä luit oikein syön paljon yli kulutuksen. Ai että, kyllä nyt nautitaan. <3 Miksi ? Tällä saadaan aineenvaihdunta uudestaan täysillä rullaamaan ja samalla kroppa palautuu tehokkaasti toki mielen lisäksi. Tämä on niin pitkä kisakausi, että emme halua tuhota hyväksi toimivaa aineenvaiduntaani vaan päinvastoin! Valmentaja joka tietää mitä tekee uskaltaa tehdä näin. Tämä on minun mielipiteeni, mutta olenhan suomen parhaimman valmentajan käsissä!

Näihin iloisin tunnelmiin ihanaa alkanutta viikkoa !

kristaseuna

6 vastausta artikkeliin “Dietistä taukoa!”

  • Ville Isolan, joka on suomen fitnessliiton toiminnanjohtaja 😉

 1. Kuulostaa todella hyvältä ja fiksulta!!! Iso peukku!

  Mun valmentaja on myös mielestäni aika fiksu herra. 😀 Ja se kertoo paljon, kun mullakin on nyt kisadieetillä ollut lepoa/kevennystä parhaillaan 2,5 viikon välein. Ja tankkaukset viikottain, nyt tankkaukset siirtyi toteutettavaksi jopa viiden päivän välein. Se on just noin kun sä sanoit, että kun on tarpeeksi tietoa, uskaltaa tehdä noin. Mun mielestä on surullisen paljon niitä valmentajia vielä, joiden mielestä dieetillä kuuluu kärsiä, ei levätä koska väsymys kuuluu asiaan, ei tankata koska nälkä kuuluu asiaan yms.. Mun mielestä se kertoo just osittain siitä, että ei tiedetä ja osata tarpeeksi.

  Kirjoitinkin tänne omia dieettikuulumisia viime viikolta ja sivusin vähän just tuota asiaa:
  https://www.poseland.fi/annika-kotoneva/8-dieettiviikko-tuplatankkaus-ja-hiihtoa/

  • Hienoa, että sullakin rullailee mallikaasti siellä! <3

 2. Oikein! Noin asiantunteva valmentaja kun sulla on noudata hänen oppeja. Vai onko sulla tapana lähteä sooloilemaan tai vaikea ottaa käskyjä vastaan? 15vkoa on pitkä aika tauko varmasti tekee hyvää etkä plösähdä mihinkään. Mitä tilalle? Mikä kiinnostaisi? Satsaa kaverisuhteisiin, perheeseen, lue, katso leffoja, käsitöitä, leivo ja tee kehonhuoltoa se on varmaan sallittu? Etkö 2vkoon saa yhtään salia/jumppaa tms? Tuntuuko vaikealta?

  • hahah ei ole koskaan ollut tapana sooloilla, mitä siitä hyötyisi päinvastoin tekisi itselle hallaa 😀 Ei minulla ole kahden viikon vaan kahden päivän sali tauko ja tänään menen kevyesti jumppaamaan. Olenko vahingossa kirjoittanut 2 vk :D:D ?! Tämä viikko tehdään palauttavaa treenia 3x.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 15
Tykkää jutusta