Missä sarjassa kilpailen Fitness Classicissa?

Olen halunnut pitää vielä hiljaiseloa tästä asiasta, koska olen sulatellut muutaman viikon kyseistä asiaa. Ollessamme Lahdessa yötä edellisellä kerralla istuimme Villen kanssa kahdestaan olohuoneessa, jolloin kuulin ensimmäistä kertaa kommentin ”miten olis wellness?” tai oikeastaan se ei ollut kysymys vaan käsky. Ensimmäinen reaktioni oli ”mitä h*lvettiä ei todellakaan eihän mun lihasmassa siihen riitä”. Siinä sitten Kapteeni piti 3 min palopuheen ja käski minua samantien menemään nettiin ja ilmottautumaan myös wellness sarjaan. Olin hämmentynyt, mutta miksi ei? Laji on nyt keväällä ensimmäistä kertaa suomessa ja ainoastaan lineup ratkaisee!

Hauskin asia koko asiassa oli se, kun Joni tuli olohuoneeseen ja käskin hänen istumaan alas. Meni herra pikkasen paniikkiin ”no mitä sano nyt!!”. Hän oli ajatellut toisen lapsen olevan jo tulossa ystävillemme 😀 Nyt sitten kilpailen sekä lauantaina, että sunnuntaina. Kuitenkin pääkisana pidetään sunnuntain bikini-sarjaa. Onhan se kuitenkin hienoa nyt viimesellä kisakaudella pitkään aikaan vetästä kahdet kisat samaan syssyyn. Pienillä muutoksilla saan kumpaakin kisaan erilaista Kristaa! Olen todella innoissani!

Pituusluokka jää vielä itsellenikin mysteeriksi, koska olen tasan 164cm pitkä. Joko olen sarjan pisin tai lyhyin. Juuri minun tyylistä, ääripäästä toiseen 😀

Mitäs te olette mieltä asiasta?

kristaseuna

4 vastausta artikkeliin “Missä sarjassa kilpailen Fitness Classicissa?”

    • Kiitos! Wellness on aivan uusi sarja suomessa joten varmaan siksi siitä ei ole kuultu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 14
Tykkää jutusta