Diettiin viha-rakkaussuhde

Onpas nyt vaikea aloittaa tätä tekstiä niin, että se olisi mahdollisimman luonteva. Ajatus tästä kirjoituksesta lähti siitä miten olen nyt viikon kärsinyt kauheasta närästyksestä. Iltaisin on ollut kova polte rinnassa ja olen välillä kuvitellut minulla olevan keuhkoputkentulehdus. Ei kyllä helpottanut yhtään, kun herra J tokaisi perjantaina” en haluan mitenkään pelotella, mutta sydänkohtaus voi tuntua samalta kuin närästys”. ÖÖ rakas mieheni älä koskaan ikinä sano minulle mitään tuollaista, kun olen muutenkin herkillä ollut pidempään 😀 Ei muutakuin apteekista närästyslääkettä kehiin ja kyllä se helpotti. Elämäni ensimmäiset närästyslääkkeet, herranjumala sitä on tullut vanhaksi.

Minulla on viha-rakkaussuhde näihin kisadietteihin. On päiviä, jolloin olen aivan loppu iltaisin ja nälkä painaa päälle kuin yleinen syyttäjä eikä mitään jääkaapista heru suuhun. Itkupotkuraivari treenejä on, jolloin ei painot liiku mihinkään ja jokaikiseen paikkaan särkee. Vali vali vali, MUTTA kuitenkin on paljon enemmän näitä päiviä jolloin mietin kuinka hiton vahva ihminen olen. Ihailen ihmisiä, jotka ovat päämäärätietoisia ja pystyvät hallitsemaan montaa tilannetta yhdenaikaisesti. Sitten tajuan, että minä olen myös se tyyppi! Eilen illalla kropan valtasi järkyttävän hyvä fiilis siitä, kuinka pystyn tähän kaikkeen. Kuinka hiton motivoitunut olen tällähetkellä tekemään kaiken, että saan tälle kisakaudella arvoisensa päätöksen.

Pohdimme päivittäin Jonin kanssa esimerkiksi treenejäni, mitä teen oikein, missä on parantamisen varaa ja mitkä liikkeet tarviivat jeesiä, jotta saan tarpeeksi raskaat painot liikkeelle. Olen todella onnekas, koska minulla on mies joka jokainen päivä motivoi tekemään kovempaa. Harvoin saan kehuja treeneissä, mutta lauantaina sain ja vitsi miten se motivoi. Jonilla ja Villellä on ihan varmasti joku diili, josta en tiedä, mutta tunnen sen nahoissani 😀

Treeniohjelmaan tuli muutoksia, joita osasin odottaa. Viikot vähenee ja treenit tiukkenee. Tuplatreenit on nyt tervetulleita viikonloppuihin. Olemme valmistautuneet siihen, että seuraavat 11 viikkoa vietän suurimman osan viikonlopuista salilla. Kaasupohjaan ja uuteen viikkoon!

kristaseuna

Yksi vastaus artikkeliin “Diettiin viha-rakkaussuhde”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 9
Tykkää jutusta