Valmentajan merkitys

Paino heittelee ja se vaikuttaa mieleen, kuulostaako tutulta? Minulla on useampi kisadietti takana ja aina vaaka on laitettu syrjään.  Tällä dietillä olen käynyt vaa’alla lepo- ja tankkauspäivien jälkeen. Viime lauantain tankkauspäivä tiputti painoani -1kg, joten tankattiin toinen päivä heti putkeen. Näin saatiin HH varastot taas täyteen ja paino nousi, eikä vielä ole laskenut yhtä alas kuin sunnuntaiaamuna. No kyllä se sieltä taas laskee ja nyt pysyn vaa’alta pois. Huomasin heti taas ärsyyntyväni koko kapistukselle, kun se ei ”tottele” minua 😀 Mosskin osoitti vaa’alle mieltä ja pissasi sen päälle, ei ollut vitsi!

Minulla muutenkin paino vaihtelee todella paljon pitkin dieetiä. Lihakset keräävät rutkasti nestettä, joten jalkapäivän jälkeen paino voi olla +1kg helposti.  Tämä tietenkin voi vaikuttaa mielenpäälle ”olen dieeillä ja paino prkl nousee”. Sitten kun otetaan taas järki käteen niin huomataan ettei syytä hätään ole. Myönnettäköön, että jonain päivinä mielialani on täysin riippuvainen vaa’an lukemasta tai ainakin aamun mieliala! Saatan kiukustua itselleni jos se ei laske ja ärsyttää koska olen tehnyt niin hemmetin kovaa duunia.  Viesti Villelle ja sieltä tulee faktaa tiskiin. Lihasta tässä vielä rakennetaan, hormoonikierto vaikuttaa minun painooni rutkasti yms yms. Pää kylmäksi ja taas mennään!

Tässä nousee esille valmentajan merkitys. Itse sokaistuu kehitykselle se on fakta ja silloin tarvitaan ulkopuolista näkemystä missä mennään.

Nyt olemme aikataulussa, mutta kaasua ei voi yhtään himmailla. Missään vaiheessa en voi treenata mukavuusalueella vaan jokaikisessä treenissä pitää antaa kaikkensa, jotta tavoite toteutuu ja nousen lavalle. Nimittäin sinne en nouse ellei kunnossa olla.

Nyt on pitkä palaveripäivä takana ja lähdenkin hetkeksi latautumaan ennen illan treeniä. Onneksi tänään Joni lähtee sparraamaan, sillä tänään sitä tarvitaan. Jokainen päivä on erilainen ja joutuu haastamaan itseään niin henkisesti kuin fyysisestikin.  Se tässä hommassa varmaan kiehtoo 😉

Ihanaa viikon alkua kaikille <3

kristaseuna

2 vastausta artikkeliin “Valmentajan merkitys”

  1. I feel you! Menkat meneillään ja paino vaan nousee ja nousee. Eihän sen näin pitänyt mennä, kun 12 viikon päästä pitäis olla lavalla?! 😀
    Mutta onneksi on tosiaan se valmentaja takomassa järkeä päähän. 🙂

    • Ihanaa kun muutkin fiilistelee samoja ajatuksia! Hei enää 11vk! Nyt painetta täysiä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 11
Tykkää jutusta