Hei me mennään!

Olemme lähdössä tänään hakemaan elämään taas eri perspektiiviä ja toki myös halutaan antaa sitä. Eli heti, kun Jonilla loppuu koulutuspäivä auton nokka on kohti Lahtea ja rakasta kummipoikaani. Okei onhan se ihana nähdä samalla parasta ystävää ja Villeä!<3

Edellisestä postauksestani tuli ”hitti” ja kylläpäs mieltä lämmitti kaikkien kommentit, kiitos niistä! Oli ihana huomata, kuinka lapsettomat kuin äiditkin olivat aktiivisia keskustelemaan aiheesta.

Taas yksi iso perspektiivi on se, että me olemme lähdössä Lahteen nauttimaan toistemme seurasta, kun samalla rakas ystävämme makaa sängyssä kauheassa influessassa.. Hänen piti lähteä tietenkin mukaan reissuun ja nyt se sitten jäi, koska tauti on syönnyt neidin ihan raadoksi. Aina jollain menee huonommin, niikuin edellisessä postauksessa oli puhetta. Emme voi lähteä siis vertailemaan tilanteita.

Lahti on meille paikka missä pystymme rentoutumaan. Ei varsinaisesta Lahti kaupunkina vaan paikka mihin menemme ja keitä siellä asustaa. Voi että olemme odottaneet taas tätä pitkään ja nyt se on käsillä. On siis elettävä hetkessä ja nautittava <3 Taitaa minulla olla myös kuntochekki samalla ja saas nähdä mitä herra valmentaja sanoo, kun vaihdamme eri roolit päälle. Minulle Ville on kaksi eri henkilöä, on kummilapseni isä eli ystäväni ja valmentaja. Pystyn vaihtamaan roolia todella helposti, onneksi. Muuten tämä valmennussuhde ei toimisi!  Ville onneksi tuntee minut todella hyvin ja tietää henkimaailmastani 😀

Toissapäivänä Karla kysyi kuinka monta viikkoa on kisoihin ja valehtelematta sitä ennen en ollut laskenut. Nyt laskin ihan mielenkiinnosta ja niitä on tasan 13. Kuinka monta viikkoa olen ollut jo dietillä? TASAN 13! Eli ensiviikon jälkeen ollaan jo perkule voiton puolella. Olin oikeasti ihan varma, että kisoihin olisi 16-17 viikkoa! En kuitenkaan sano, että aika on mennyt nopeasti, sillä tänä aikana on tapahtunut PALJON! Onneksi olen tämän dietin tehnyt aivan eri kaavalla nimittäin ilman minkäänlaista stressiä. Peiliin katson aamuisin, koska teen poseeraukset. Muuten en nostele paitaa aina vessassa käydessäni. Kyllä, olen tehnyt näin aikaisemmin, enkä edes tiedä miksi.

Tänään on tankkauspäivä ja kyllä tuli oikeaan saumaan. Alkoi aika pahasti kroppa tyhjentymään ja aivot hidastumaan. Nyt taas värit näkyy kirkkaina ja mieli virkeänä näin kärjistetysti 😉

Ihanaa viikonloppua kaikille <3

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 5
Tykkää jutusta