FITNESS CLASSIC

Nyt on nimi listassa! Olipas se jännittävää, koska aikoinaan ajattelin, että jos vielä kilpailen en aijo siitä kenellekkään puhua ainakaan näin sosiaalisessamediassa. Olen ennen luonnut itselleni vaan kauheat paineet siitä, mutta ehkä ikä ja kokemus kuitenkin on antanut varmuutta enemmän. Miksi salailisin asiaa, joka pyörittää tällä hetkellä arkeamme. En voi sanoa, että tämä on ollut saati tulee olemaan helppoa, mutta sen tiesin jo etukäteen. Nyt olen valmis tähän pitkää kisakauteen. Oikeastaan tämä on paras sauma sille.

Minulla alkoi eilen heavy viikko treeneissä ja nyt nostetaan painoja niin että jokaisessa liikkeessä liikkuu isot raudat. Onnekseni minun rakas ystävä on myös sparraajani kohti kevättä. Eilinen yhteinen jalkatreeni osui ja upposi nimittäin jokaisessa liikkeessä tehtiin ennätyspainoilla. Esimerkiksi SJM 32.5 kg per käsi kuminauha lantiolla, voin kertoa jalkojen olevan ihan makaronia! 😀

Aerobista en tee kuin lämmittelyksi ennen treeniä. Nyt kuitenkin päiväkulutusta pitää pikkasen nostaa niin tulen lenkkeilemään Mossin kanssa pikkasen pidemmin! Nyt puhumme kuitenkin vain 200kcal kulutuksen nostamisesta, joten 300m enemmän riittää 😀 Viikonloput ovat pyhitetty täysin treeneille  ja levolle. Ihana mennä aikaisin nukkumaan ja vetää 10h yöunet nyt kuin Moss on oppinut pidättämään yön! <3

Monta viikkoa on vielä onneksi aikaa nauttia tästä projektista ja näyttää itselleen mihin pystyy!

 

kristaseuna

6 vastausta artikkeliin “FITNESS CLASSIC”

    • Pitää muistaa sarkasmi. 😀 Kuitenkaan ei paljon tarvitse, jotta saa päiväaktiivisuuteen 200kcal poltettua lisää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 11
Tykkää jutusta