Mitä meille kuuluu?

Hyvää uutta vuotta 2018! Samalla moikka kaikille pitkästä aikaa! Minulla tosiaan on kuukauden tauko näköjään tullut kirjoittelusta ja siihen löytyy todella looginen syy, on ollut todella haipakkaa. Tein tietoisesti päätöksen, että kokeilen nyt pikku taukoa blogista josko se helpoittaisi arjen kiirettä ja kyllähän se helpotti. Tästä johtuen painin ajatuksen kanssa josko lopettaisin tai ainakin pitäisin pidempää taukoa kirjoittamisesta.. Se jääköön nähtäväksi.

Mitä minulle/meille nyt sitten kuuluu? Todella hyvää! Rakennusluvat ovat nyt vetämässä ja odotamme, että ne tulisi jopa tämän kuukauden aikana niin päästään tekemään maatöitä, kyllä siinä hommaa piisaa kun ne alkaa. Mossin kanssa arki on yhtä temmellystä, kun herra kulkee kirjaimellisesti nilkassa kokoajan kiinni ja kaikessa pitää olla mukana. Onneksi hän on super sosiaalinen ihmisten kuin muiden koirienkin kanssa niin olemme jokapaikkaan kuljettanut mukana. Uuden vuoden raketitkaan eivät aiheuttaneet minläänlaista ongelmaa. Herra on todella uskalias ja reipas, vaikka nyt alkaa ”pientä” uhmaa iltaisin esiintymään. 😀

Mites dietti? Todella hyvin, aikataulussa kuulemma ollaan ja lisää lihaakin olen pystynyt tässä 2kk rakentamaan, homma jatkuu ja nälän kanssa on hyvin tottunut elämään. Sain jouluksi kolme tankkauspäivää, joista aattona sain syödä käytännössä mitä tahansa. Yhdeltä istumalta niin paljon kuin haluan. Arvatkaa vaan kuka oli vatsataudissa koko joulun, minä. Käytännössä en pystynyt syömään mitään.. Täyslepoa tulikin 4 päivää ja sain taltutettua taudin, joka vei kaikki mehut. No uusi yritys uutena vuotena, sain tankata ja tankkasinkin. Kun kello löy 00.00 söin viimeisen berliininmunkin, jonka jälkeen suht nopeasti meninkin nukkumaan. No koko yön tuli sitten oksennettua kaikki mitä olin illan aikana syönnyt 😀 Kroppani ei selvästi tykkää enää mistään ylimääräisestä, koska reaktio oli todella raju. Huh! Harmikseni voin kertoa, että tästä eteenpäin en berliininmunkkia pysty enää syömään jäi sen verran kammo siitä olosta. Minä nimittäin pelkään ylikaiken oksentamista.

Töissä kaikki menee super hyvin ja olen enemmän kuin tyytyväinen tähän tilanteeseen mikä minulla tällä hetkellä elämässä muutenkin on. Jonin sanoin ”tänä vuonna tapahtuu isoja asioita”, kyllä rakkaani olen samaa mieltä <3

 

kristaseuna

8 vastausta artikkeliin “Mitä meille kuuluu?”

  • Tietenkin saat, olen kisadietillä ja kilpailen ensi keväänä:)

 1. Toivottavasti saadaan jatkossakin lukea sun kuulumisia, nää on aina päivän piristys 😊 Onnellista alkanutta vuotta ❤️

  • voi kiitos <3 Ja samoin sinne ihanaa alkanutta vuotta!

 2. Eeii, älä lopeta ainakaan ❤ Itsekin raksa- arjen keskellä tällä hetkellä ja tiedän ettei aikaa oo oikee millekkään ylimääräselle 🙁 mutta ois kiva joskus kuulla kuulumisia ja miten teidän talo etenee! ☺

  Tsemppiä ja pitkää pinnaa rakentamiseen! 😘

  • ihan sinä <3 Joo hirveästi ei luppoaikaa ole ja se varmasti näkyy kirjoituksistani, mutta yritän pusertaa tämän suhteen!

 3. Hei, miten teillä on varaa rakentaa? Oletteko erityisen rahakkaissa ammateissa tai avustaako teidän vanhemmat?

  • Meitä ei vanhemmat tässä projektissa auta 🙂 Säästämällä vuosia tämä on mahdollista ja kyllä meillä ihan hyvät ammatit kummallakin on, joten säästäminen on ollut mahdollista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 8
Tykkää jutusta