NÄLKÄ!

Eilen oli tämän reilu kuuden viikon pahin rasti, nimittäin nälkä oli aivan järjetön. Lepopäivät ovat minulle suhteellisen kaksipiippuisia, koska silloin on kalorit matalalla verrattuna treenipäiviin. Eli nälkä on taattu. Toisaalta kroppani alkoi itsenäisyyspäivänä huutamaan lepoa.. Lähin eilen metsästämään värityskirjaa kaupasta, jotta saisin hetkeksi ajatuksia muualle. Arvaa löysinkö no en. Tulipahan ostettua kaikkea muuta kassitolkulla ja sinne meni veronpalautukset. Minun ei kannattaisi nälässä lähteä shoppausreissulle, kun mukaan tarttuu mitä ihmeellisimpiä asioita ja rahaa palaa 😀

Ostin mm. autoomme tämmöisen, jotta jengi tietää missä olemme 😀

Olen maailman onnekkain, kun motivaatiomies tietää tasantarkkaan mitä tämä dietti välillä on. Hän tietää milloin minun on hetkeksi päästävä yksinään keräämään ajatuksia ja eilen se oli shoppailureissu. Yleensä pelkät päikkärit riittävät. Rehellisesti sanottuna eilen oli niin kova nälkä, että punnitsin taas asioita. Näitä hetkiä tulee varmasti myös jatkossakin, mutta on kyllä voittaja fiilis kun niistä selviää. Ei minulla turhaan nälkä ollut, nimittäin paino oli tippunut -2kg! Kroppa toimii niin rajuilla kierroksilla, että eikös ihme jos pikkasen heikottaa. Tänään palataan taas HH pariin ja mennään Hannan kanssa vääntämään selät solmuun! Onni on myös ystävä, joka on täysin samassa tilanteessa ja saamme taas kilpailla yhdessä. Viimeksi olimme samassa pituusluokassakin, mutta nyt minä siirryn pätkä sarjaan -164cm. Olen aina ollut sarjani lyhyin ja nyt taidan olla pisimmästä päästä, jes!

Halusin tällä tekstillä teille kertoa, että meistä jokainen kamppailee samojen mielitekojen kanssa. Ainoa ero on miten ne käsitellään. Jos sinulla on joku tavoite pidä siitä kiinni, herkut eivät lopu maailmasta! Itseäni ainkin helpottaa ajatus, että saan sen berliininmunkin keväällä niiden leipomista EI lopeteta.

Näihin tunnelmiin ihanaa alkavaa viikonloppua <3

kristaseuna

3 vastausta artikkeliin “NÄLKÄ!”

  1. Ei muuta kun ruokaa jos nälkä vaivaa. Itse sitä mieltä että nälässä ei kärvistellä jos alkaa pahoinvointia tai jopa pyörryttää, terveys kuitenkin edellä. Toki nälkää saa potea ja sietää mutta tiettyyn rajaan asti. Ainahan voi vettä ja kurkkua järsiä. Väritätkö usein? Kannattaa myös netistä tulostaa (jos on tulostin) googlettamalla kuvia. Itse olen pitänyt Disney aiheisista. Säästyy rahaa! Kuinka pitkä olet?

    • No kisadietit on erikseen, toki voin syödä vihanneksia niin paljon kuin rahapussi antaa myöden muttei ne minulla nälkää viel.

      Haukotus johtui varmasti monen asian summasta, mutta nälkä oli päällimmaisenä mielessä. 😀

      Hyvä idea toi tulostaminen! Olen 163,5 pitkä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 6
Tykkää jutusta