Pienet joulut!

Maanantai aamuna krapula ja vapina..Taas tuli herätettyä mieleen ettei valvominen sovi dietille! Perinteiset pikkujoulu pirskeet oli isolla kaveriporukalla lauantaina. Joihin ehdottomasti halusin osallistua. Saimme nukuttua onneksi puoleenpäivään, kun Moss lähti heti aamusta mummilaan hoitoon. Tiesin nimittäin viikonlopusta jäävän univelkaa. Tämä olo on ihan kuin darrassa.

Toi tyyppi on meijän perheen kallio <3

Oli ihana nähdä ja vaihtaa kaikki kuulumiset ihmisten kanssa, joita ei useasti kerkeä näkemään. Harvoin noin isoa porukkaa saa yhteen koottua ja sen takia halusin mennä selvinpäin juhliin mukaan! Tällä hetkellä kyllä univelka tuntuu! Valvoimme johonkin aamu kuuteen ja koko eilinen päivä meni enemmän tai vähemmän horroksessa 😀 Salille kuitenkin oli mentävä illasta ja sainkin tankkauksen ansiosta nostettua Hackissä painot enkkoihin! Vitsi miten hyvä fiilis tuli, vaikka pelkäsin ettei siitä olisi tullut mitään.

No en aijo ottaa asiasta enempää murhetta, koska itsenäisyyspäivänä aijon kuitata kaikki univelat pois! Pikkujouluja olisi nyt joka viikonlopulle, mutta olen halunnut muista yön pikkutunneita kieltäytyä oman jaksamisen takia. Teki kyllä mielelle tosi hyvää käydä ihmisten ilmoilla ja hiukan tanssia! Parasta oli kuitenkin purkaa fiiliksiä ystäville ja kertoa mitä kaikkea on tapahtunut. Meidän elämässä tapahtuu jatkuvasti, mutta se jos mikä onkinkin arvokasta. Ei ainakaan tarvitse puuttua muiden elämään, koska omassa ei tapahdu mitään 😉

Tästä viikosta tulee varmasti ihan huippu, joten hymy huulille ja kohti omia unelmia!

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 5
Tykkää jutusta