Sairaanhoitaja: ” oletko omasta mielestäsi urheilullinen?”

Kolme diettiviikkoa takana ja en edes tiedä kuinka monta edessä, monta. No sillä ei ole merkitystä vaan sillä, että kaikki tehdään pilkkua viilaten ja tietenkin terveys edellä. Kilpaurheilu on joka lajissa kyseenalaista, mutta väitän edelleen tämän olevan PALJON terveellisempää kuin viikottainen dokailu!

Minulla oli työhöntulotarkastus, johon liittyi noin 20 eri koetta, jotka otettiin verinäytteellä. Eilen sairaanhoitaja soitti minulle ja selvensi tuloksia. Ensin hän kysyi ” oletko omasta mielestäsi urheilullinen”. Naurahdin hyväntahtoisesti ja sanoin, olen. Tämän jälkeen hän sanoi sen olevan ainoa vastaus näin huipputuloksiin. Eli mulla käytännössä kaikki muut paitsi huono kolesterooli on priimaa. Kuitenkin kaikkien kolesteroolien ”yhteistulos” on hyvä. Meillä suvussa on korkeaa kolesteroolia, joka kulkee suvussa. Ei siis ole väliä oletko vinkuheinä vai et sinulla voi olla korkea kolesterooli.

Myös kreatiinin tuotto naisena oli ylärajassa, kuulemma kovaa treenavilla se onkin 😉 hihii! Tulipas hyvä mieli. Lopuksi hän sanoi ” mitä ikinä syötkin ja miten treenaat jatka samaan malliin”. Ok näin ajattelinkin edetä elämässä oli kisatavoitteita tai ei!

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 12
Tykkää jutusta