Kaikessa karuudessaan

Hiljaisuus valtasi salin eilen, se tuntui luissa ja ytimissä saakka. Olimme eilen leffassa katsomassa Tuntematon sotilas. Tiedättekö sen tunteen, kun aina joku höpöttää kaverilleen leffassa tai muuten vain mussuttaa ärsyttävän äänekkäästi. Eilen näin ei tapahtunut. Oli pysäyttävän hiljaista ja leffan päätteeksi oli edelleen hiljaista. Sanoinkin ”ihan kuin hautajais kulkueessa”. Perjaatteessa olimmekin, ilman maamme veteraaneja emme saisi olla ylpeästi Suomalaisia. Kiitos heille siitä.

Leffa oli äärettömän hyvä ja suosittelen jokaisen katsovan sen! Aluksi minulla tuli ajatus ” apua tämä on liian raaka en pysty katsomaan”, mutta sekunnissa tajusin olevani todella itsekäs ja naivi. Jos ne miehet pystyivät olemaan rintamalla niin eiköhän minun piloille lellityn kakaran pidä pystyä katsomaan elokuva, joka kaikessa karuudessaan kerro maamme historiasta.

Asiasta kevyempään. Moss oli viikonlopun Mymmillä ja Papalla hoidossa ja otimme siitä kaiken irti, nimittäin nukuimme. Kumpanakin yönä tuli nukuttua 10-11h plus eilen vedin vielä 2,5h päikkärit. Saimme kuitattua univelat ja poika tulikin äsken kotiin <3 Nyt koko perhe on virtaa täynnä. Treenasimme myös älyttömän kovia treenejä kiitos motivaatiomiehelle. Nyt onkin iG:n puolella pikku otos tämän päivän parakara treenistä. Jos sinä haluat nähdä lisää käyhän tykkäämässä!

 

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille <3

 

kristaseuna

Yksi vastaus artikkeliin “Kaikessa karuudessaan”

  1. Vöitä tehdä postauksen mossista ja miten nykyään teidät päivät menee? Ja enemmän videoita siitä myös instaan. Oon ihan rakastunut siihen karvapalloon 😍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 10
Tykkää jutusta