Hihat paloi..

Kaikilla meillä tulee päiviä, jolloin tuntuu ettei mikään onnistu. Eilen meidän koko perheellä oli tämmöinen päivä. Eihän näitä kukaan toivo omalle kohdalle, mutta hei se on osa elämää ja saadaampa perspektiiviä niihin hyviin päiviin!

Moni uudella työpaikallani on rakentanut talon ja siitä on ollut puhetta. Ennen näitä ihmisiä olen kuullut vain ”no se on aika rajua hommaa ja monesti päättyy parisuhteen loppuun”. Olen siis jo henkisesti valmistautunut tämän olevan elämäni rankin vuosi niin henkisesti kuin fyysisestikkin. Nämä ihanat ihmiset täällä ovat liputtaneet kuitenkin sen olevan hieno matka, joka kaikkien pitäisi ainakin kerran elämässään kokea. Olen samaa mieltä, että tämä on entisestään lähentänyt meitä niin hyvässä kuin pahassakin.

Tietenkin moni asia ei ole meistä kiinni ja sen takia pitää olla todella tarkka asioista, jotka pitäisi muiden hoitaa. Jos kuitenkin haluaa talon suorilla seinillä ja eristettyinä (liioittelua) on itse oltava tarkkana valvonnassa mukana. Myös meidän perhe on rakentanut meidän kakkos kodin, en pysty sanomaan sitä mökiksi, koska olen saannut siitä liikaa sanomista. Kuitenkin siinä projektissa oli enemmän pielessä kuin suorassa. Äidilläni on iso mapillinen papereita, joista on joutunut reklamoimaan. Sitten itse aiheeseen. Sanotaanko vaikka näin, että eilen herralla oli niin kova stressi aikataulussa pysymisestä, että hermohan siinä meni kummallakin. Ei auttanut se, että herra kotiin tullessaan toi samalla ulkoota mukanaan maton täydeltä p*skaa… En ymmärrä koiran omistajia, jotka antavat koiriensa kakkaavan toisten pihalle ja jättää kikkareen oman onnensa nojaan.  Hyvien yöunien jälkeen kaikki näyttää taas paljon paremmalta.

Moss on terve ja lähteekin huomenna mymmilään viikonlopuksi niin vanhemmat saa nukkua univelkojaan pois. Meillä siis edelleen herätään joka yö klo:04.00 😉

Ihanaa alkavaa viikonloppua jengi ja ei polteta hihoja <3

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 7
Tykkää jutusta