Nälkä ajoi hermoromahduksen partaalle

Ompas huippu viikonloppu takana. Ainoa iso miinus oli Mossin kennelyskä. Menimme perjantaina eläinlääkäriin ottamaan Mossille tehosterokotetta. Moss oli yskinyt torstai-illan ja tiesin ettei rokotetta voi kipeälle koiralle antaa, mutta halusin mennä kysymään mikähän meidän poitsulla on. Kennelyskää ei voi varmasti todeta, mutta lääkäri epäili flunssaa ja jos kova yskiminen olisi jatkunut olisimme tänään menneet röngteniin. Poitsu nimittäin syö ihan kaiken mitä eteen sattuu ja mietimme jos kurkkuun on mennyt jokin väärin päin… No ”onneksi” se oli vain kennelyskää ja enään on jäljellä vain nuhaa. Kaksi ensimmäistä yötä olivat ihan kamalia, kun luulin Mossin tukehtuvan. Hän yski ihan jatkuvasti…Täällä ei kukaan pystynyt nukkumaan, kun stressi tasot olivat pikkuisen korkealla pikkusen takia.

Tänään saatiin lupa laittaa tehosterokotus ja sai poika oman passinkin! Nyt pääsemme koko perhe reissuun <3

Muuten viikonloppu oli ihan täydellinen. Vietettiin ystävien kanssa aikaa. Lauantaina oli ensimmäinen kerta, kun tajusin olevani dietillä. Menimme nimittäin porukalla Prismaan ja muut osteli juustoja+ muita herkkuja. Tajusin, että minulle jäi kärrynpohjalta kurkkut ja tomaatit. Ei siinä, tajusin heti tämän olevan taas oma valintani ja kaikki on väliaikaista. Aloin tehdä itselleni iltapalaa muiden syödessä jo, yhtäkkiä ihmettelin mikä hitto tällä haisee… MIKRO SAUHUAA ja tajusin siellä olevan puuroni, johon en ollut laittanut VETTÄ! Olin niin nälissäni ja suorastaan hermoromahduksen partaalla, että otin avaimet ja sanoin lähteväni kotiin syömään. Onneksi nämä rakkaat tuntevat minut niin hyvin, että tiesivät tämän olevan todella normaalia jos en ole saannut 5h ruokaa. Olimme siis ihan naapurissa, joten tulin kotiin syömään ja lähdin jatkamaan iltaa.Tämä taas todisti sen, että olen dietillä. Tarvitsen ruokaa säännöllisesti, jotta verensokerit pysyvät korkealla! Kannan aina eväitä mukana ja pidän huolen, että laitan vettä puurooni 😀

Tänään alkoi uudet duunit ja voin sanoa olevani todella innoissani ja onnellinen.

Ihanaa viikkoa kaikille, minä ainakin meinaan ottaa kaiken opin vastaan tulevina kuukausina. On nimittäin todella paljon uutta opeteltavaa ja se jos mikä palkitsee!

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 4
Tykkää jutusta