Hymy huulilla kohti uusia haasteita!

Yksi iso huokaus tapahtui tänään, tai oikeestaan jo eilen! Voisin muotoilla tämän kirjoituksen yhdella lauseella ”tämä vuosi on ollut rankka työrintamalla”. Tiedän myös että moni hyökkää nyt minua vastaan ja saan taas palautetta ”sinussa on vikaa etkä sovellu työelämään yms.” Eikö olekkin inhottavaa ajatella edes toisesta noin. Nyt kuitenkim avaan teille tätä asiaa! Henkisesti työn vaihtaminen on todella kuluttavaa ja tiedän etten sitä pitkään aikaan tule nyt kokemaan.

Minulla on todella korkea työmoraali ja edellisvuosien työnantajani varmasti allekirjoittavat sen. Olen myös eteenpäin pyrkivä ihminen asiassa kuin asiassa ja haluan työpanoksellani päästä etenemään, koska korkeampaa koulutusta ei ole. On siis ainoa keino tehdä hyvin työnsä niin voi päästä urallaan eteenpäin!

Olen myös  työpaikan ”viihdyttäjä” ja haluan, että KAIKILLA olisi hyvä mieli ja kivaa tulla töihin. Oikeastaan nyt vasta tajuan kuinka h*lvetin tärkeää se on! Myös esimiestyö vaikuttaa kaikkeen.

Irtisanouduin tänään. Tein sen kirjallisesti ja kaavakkeet täytettyinä.

Eilen sain tietää kahden haastattelu kierroksen jälkeen, että minut valittiin JM Suomelle talousassistentiksi! Paikka ei ollut yleisessä haussa vaan suositusten kautta pääsin haastatteluun! Nyt minä sain sen!! En ole ennen kertonut yrityksistä, joissa olen työskennellyt. Nyt voin todella hyvällä mielellä kertoa, koska ensimmäinen virka/firma, jossa on todellisesti mahdollisuuksia. Kaikki vaikutti kaikin puolin todella, todella hyvältä! Minusta tuntuu tämän olevan kohtaloa, koska me rakennamme nyt taloa ja JM Suomi rakentaa asuinalueita! Tämän firman arvoja kunnioitan ja pidän varmasti heidän lippuaan korkealla! Minusta kertoo paljon, jos ensimmäinen haastattelu kierros kesti 1,5h. Tulimme uuden esimieheni kanssa todella hyvin juttuun, se on minulle nykyisin ensiarvoisen tärkeää.

Kirjoitin myös tänään uuden työsopimuksen ja nyt alkaa matka kohti uusia haasteita!

kristaseuna

16 vastausta artikkeliin “Hymy huulilla kohti uusia haasteita!”

  • Ootko miettiny et hakisit vielä amkiin tai jopa yliopistoon? 🙂 Kaupalliselle alalle koulutetaan niin paljon nykyään amk ja yliopistotasolla et ammattikoulupätevyys tulee todennäkösesti tulevaisuudessa olemaan vaan alkukoulutus korkeampaan koulutukseen

  • Olen miettinyt, mutta nyt elämäntilanne ei ole ollenkaan oikea sille. Uskon myös kovalla työllä pärjääväni pitkälle 🙂

 1. Minusta ei ole mitään väärää vaihtaa työpaikkaa, jos ei pidä nykyisestä työstään! Työ täyttää kuitenkin useimmilla vähintään sen 8h päivästä ja jos se on p*skaa, ei sitä jaksa tehdä.

  Tsemppiä uuteen työhön! Toivottavasti tämä nappaa. 🙂

  • Aino kiitos ihanasta viestistä! Asia on juuri niin ja pitää pyrkiä eteenpäin ei taaksepäin <3

 2. Hyvä vaan kun uskallat muuttaa elämässä asioita jotka ei sua palvele. Menestystä uuteen työhösi☺️

 3. Onnea uuteen duuniin! 🙂 toi on oikeesti hienoa että jengi uskaltaa tehdä muutoksia ja vaihtaa työpaikkoja, jos vanha ei enää tunnu hyvältä. Merkonomin koulutuksellakin voi lopulta työllistyä tosi laajasti, riippuu omista mielenkiinnonkohteista. Olis kiva kuulla enemmän sun työhistoriasta 🙂 ootko miettinyt ikinä et opiskelisit lisää?

  • Juuri näin! <3 kiitos! Olen miettinyt paljonkin sitä, mutta tämänhetkinen elämäntilanteemme ei antaisi enää sitä periksi 🙂

 4. Onnea! Ei todellakaan ole nykypäivänä mitään väliä kuinka usein vaihtaa paikkaa.

  Itse olen ollut 13 vuotta samassa talossa ja vieläkin tykkään aivan hulluna. Moni sanoo mulle, että olisi/olisi ollut jo korkea aika vaihtaa mutta miksi jos viihtyy?
  Eli elämä on niin lyhyt ja täällä pitää olla hauskaa. Niin kauan pitää etsiä kunnes löytää oikean.
  Niin ja kiitos ihanasta blogista

  • Näin juuri itse toivon todellakin, että tämä on se paikka missä voisin olla esimerkiksi 13 vuotta! Kuulostaa niin täydelliseltä. Kiitos teille ihanille lukijoille! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 23
Tykkää jutusta