Aktiivisuusranneke- hyötyä vai ei?

Paljon on tullut toiveita, että kirjoitan uudesta aktiivisuusrannekkeestani! Nyt melkeen viikon kokemuksella kerron teille omat mielipiteeni laitteesta.

Etsin noin viikon sopivaa ”yksilöä”, koska kriteerit olivat todella tarkat:

 • pitää olla siro, jotta pystyn käyttämään jokapäiväisessä elämässäni
 • gps, koska dietin jälkeen alan taas pyöräilemään ja haluan seurata matkoja
 • tarkka sykkeen tunnistus RANTEESTA, en halunnut enää vanhanaikaista vyötä rinnan alle.
 • hien/kosteuden kestävä

Kuitenkin yksi parhaimpia ominaisuuksia ulkonäöllisesti on vaihdettava ranneke! Fitbit Charge 2 myydään vaikka minkälaisia vaihtorannekkeita. On korutyylisiä ja nahkaa työtilaisuuksiin.

Nyt kun minulle on dietti menossa niin raportoin Villelle päivittäin monta eri asiaa, kuten paino, aamusyke, lämpö, kuvaa treeneistä raskaat liikkeet ja nyt seuraamme myös päivittäistä aktiivisuuttani. Nyt on valmennus niin jäätävällä tasolla, että peliin pitää katsoa jos kuntoon ei pääse 😀

Miksi seuraamme päivittäistä aktiivisuuttani?

Koska haluamme varmistua siitä etten pysähdy, koska DIETTI. Monesti voi käydä niin että aletaan säästelemään itseään kaikelta ”turhalta” ettei vaan rasituta liikaa, koska DIETTI. Voin myöntää, että monesti tämmönen ajattelu on ollu myös omassa päässäni. Tietenkään en lähde tontille kantamaan harkkoja, mutta vien Mossia lenkille samalla tavalla kuin ennenkin enkä sitäkin hommaa kaada pelkästää Jonin niskaan. Kävelen rappusia niinkuin ennenkin en valitse hissiä. Tämmöiset pienet jutut vaikuttavat isosti koko kuvassa. Näin pystymme tehdä ratkaisuita treenienkin suhteen. Ei laiteta turhaan aerobista vaan nostetaan ensin normaali aktiivisuus samalle tasolle kuin ennenkin, jos se on päässyt tipahtamaan.

Ensimmäisten öiden jälkeen minulla oli kauhea stressi, kun tuntemisen lisäksi näin kuinka huonosti olen nukkunut. Mossia on viety yön aikana kahdesti ulos, kun hän alkaa itkemään. Sunnuntaina Joni käski minun laittaa korvatulpat ja mennä nukkumaan. Hän oli jättänyt Mossin vapaaksi ja en kuulut koko yön aikana mitään! Ihan hetkeen en muista milloin olisin nukkunut 7 tuntia putkeen heräämättä. Ei ollut myöskään oksennusta/pissaa/kakkaa missään eli jätkä oli tajunnut pidättämisen <3 Kaksi yötä ranneke on siis näyttänyt paremmalta unenlaadun merkeissä! Uni on aina ollut minulle super tärkeää ja onneksi minulla on puoliso, joka tietää sen.

Mitäs mieltä olitte esittelystä? Kuinka monella on käytössä aktiivisuusranneke?

kristaseuna

4 vastausta artikkeliin “Aktiivisuusranneke- hyötyä vai ei?”

 1. Hei!
  Kiitos esittelystä, varsinkin unenseuranta näyttää toimivan hyvin. Yksi kysymys: Toimiiko laitteessa GPS vai pitääkö olla kännykkä aina mukana lenkillä ym?
  Mukavaa seurata Mossin elämänmenoa ja kasvua 🙂

  • En ole kokeillut lenkkeilyä ilman, että kännykkäkin olisi mukana. Uskon sen kuitenkin toimivan myös niin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 6
Tykkää jutusta