Näitä rakastan!

”Sinä olet kaunis hento ja viaton.” Lauloi Suvi Teräsniska viime talvena hotelli Presidentissä. Olimme saanneet hiukan aikaisemmin tietää, että 2017 syksyllä maailmaan syntyy kummilapseni. Tämän biisin soidessa kaikki neljä ihmistä herkistyy samalla tavalla kuin tänään. Tänään nimittäin juhlimme ristiäisiä! Poika sai upean nimen ja pienen kiukun jälkeen hienosti suoriuduimme yhdessä seremoniasta <3 Jännitin tätä todella paljon, vaikka ihan  turhaan. Siinä me kyykättiin ja minulla hiki valui. Sotilaspappi teki koko tilaisuudesta todella helpon ja omalla tavallaan rennon. Ihan vanhempien tyylisen ja sanoinkin ”jos me joskus saadaan lapsi haluan saman papin”. On iso kunnia olla sylikummi ja aijon kantaa tämän tittelin ylpeydellä ja myös lunastaa paikkani pojan elämässä.

Rakastan <3

Eva tuli kyydissämme ja heitimme Mossin porukoilleni hoitoon. Hän on nyt 2 aamua oksennellut aamulla limaa ja tietenkin se painaa jatkuvasti takaraivossa, että mikähän se voisi olla. Nyt on matolääkkeet annettu, anoppi toi eilen koirien maitohappobakteereja ja ruokavaliota on muutettu. Toivotaan, että ensi yö olisi helpompi.

Olen kyllä järjettömän onnellinen, koska minulla on maailman sydämellisiä ihmisiä ympärilläni ja tämä päivä todisti sen. Meidän porukka on niin tiivis suorastaan pyhä kolmio! Tärkeää minulle on myös se, että ystäväni ja Joni tulee äärettömän hyvin toimeen. Joni ja Eva laittoi minut takapenkille istumaan ja heillä jutut ei lopu kesken 😀 <3

Ihanaa uutta viikkoa kaikille ja muistetaan sanoa rakastavamme!

kristaseuna

4 vastausta artikkeliin “Näitä rakastan!”

  1. Moi! Tuohon Mossin oksenteluun: meillä on myös pommi, ja on pienestä asti oksentanut aamuyöllä/aamulla, jos vatsa on liian tyhjä. Olen todella monelta pomeranianin omistajalta kuullut samasta eli vaikuttaa olevan näille pikkuisille roduille aika tyypillistä. Voisi ehkä kokeilla antaa viimeisen ruuan mahdollisimman myöhään, se on meillä ainakin auttanut 🙂 toivottavasti pikkuinen voi muuten hyvin!

    • Samaa veikkaisin minäkin. Oma kääpiöpinseri teki samaa pentuna jos maha pääsi liian tyhäksi ja välillä saattaa edelleen, on nyt 4v. Annan sille nykyisinkin ruuan 2x pv + välipala herkkuja välillä niin on sekä koira että vatsa tyytyväiset. 🙂

  2. Liman oksentelu voi olla myös kennelyskää. Meillä koira reagoi juuri oksentelulla ja liman kakomisella. Toisaalta kennelyskässä ainakin oman koiran kohdalla oksentelu ja kakominen oli muutaman päivän ajan todella jatkuvaa. Muuten koira oli ihan ”tavallinen”. Tähän aikaan on paljon liikkeellä kennelyskää ja koirien vatsatauteja.

  3. Kennelyskää mäkin veikkaisin. Meidän kahdella koiralla oli kummallakin just ja varsinkin toinen oksensi limaa vähän väliä. Se on erittäin helposti tarttuva eikä tarvitse välttämättä tarvitse edes kosketusta toisen koiran kanssa. Riittää että moss haistelee samaa kohtaa ulkona mihin joku koira on esim aivastanut. Kennelyskä menee kyllä nopeasti ohi. Jos ei niin siihen auttaa antibiootit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 6
Tykkää jutusta