Kisadietti ei ole laihduttamista

Paljon tilanteet ovat muuttuneet edellisen kisadiettini alkamisesta, hui onpa jännittävää sanoa tuo vihdoin ääneen. Pitkään sitä on mietitty ja laitettu painoja vaakakuppiin mikä on tässä elämäntilanteessa järkevin vaihtoehto. Kuitenkin Jonin kanssa yhdessä tulimme tulokseen, että juuri nyt on se järkevin aika kisata. Talo valmistuu vasta kisojen jälkeen, itseasiassa toimituspäivä on heti seuraavana päivänä 😀 Ja nyt on Villen kanssa tehty kovasti töitä ja hän näytti vihreää valoa keväälle, joten miksi odotella?! Minusta on ihanaa, että motivaaiomies is back. En pysty sanoin kiittämään kuinka kiitollinen olen hänen tukiessaan kaikkea mitä teen. Koska sanoin en pysty täytyy olla kiukuttelematta siis 😉

Minulla on paljon uusia ihmisiä ympärilläni, jotka eivät ole seuranneet yhtäkään kisakauttani läheltä on kysymyksiä sadellut enemmän kuin olisin arvannut. Minua ei haittaa vastailla ja rikkoa olettamuksia mitä tähän lajiin liittyy. Vaikka 1,5 vuotta sitten olin todella varma etten kisaile pitkään aikaan olen aina liputtanut lajin puolesta. Kun sinulla on ammattitaitoinen valmennus asiat tehdään oikein ja terveyttä arvostaen. Minulla oli Fitfarmilla Harri ja Jari, jotka toteuttivat kummatkin kisakauteni juuri näin ja nyt Ville, joka on itse FITNESSKAPTEENI! Ei ole vielä tullut kysymystä mihin hän ei olisi osannut vastata.

Tosiaan nyt ei ole tarkoitus tiputtaa painoa vaan kiinteytyä. Vielä pystymme kovalla treenillä rakentamaan lihasmassaa, koska kalorini ovat korkealla. No rehellisesti ei ole siltä viimeisen kahden päivän aikana tuntunut, koska nälkä on ollut läsnä. Tämä johtuu vain siitä, koska olen syönnyt muutaman viikon todella korkeita kalorimääriä plus tankkauspäivät, jolloin mentiin yli 3500 kcal. Nyt jo yhden päivän aikana lähti -1kg, tosin nestettä herkuista mitä vedin maanantain ja tiistain aikana kaiken ruokamäärien päälle.

Ensimmäiset kaksi viikkoa minulla aina menee pään herättelyyn ”miten tämä nyt menikään, älä ota ylimääräistä riisikakkua ja grammalleen ei 3g yli”. Vaikka nämä kuulostavat maallikon korvaan hulluilta, ovat pidemmällä kaavalla todella tärkeitä juttuna olla ihan pilkun tarkka. Näin valmentaja tietää missä mennään eikä tehdä turhia tiputuksia yms.

Näillä tunnelmilla ihanaa torstai iltaa <3

kristaseuna

3 vastausta artikkeliin “Kisadietti ei ole laihduttamista”

 1. Moi,

  Kisaatkos sä nyt -169cm sarjassa? Jos näin on, oon sun kilpakumppani. 🙂
  Hauskaa ja hienoa päästä sun kanssa yhtä aikaa lavalle, oot nimittäin ollut yks mun lempparikisaajia. 🙂
  Tsemppiä dieettiin! Oma on vasta alkamassa ensi kuun alussa.

  http://www.poseland.fi/annika-kotoneva/

  • Voi ei Annika miten ihana kommentti!!
   <3 Mitattiin mut ja oon tasan 164,joten aika tiukille menee. Uskon kisaavani lyhyemmissä toivottavasti, muuten oon taas sarjan lyhyempiä 😀 Tsemppiä kovasti myös sinne alotukseen ja varmasti törmäillään! 🙂

 2. Kiva, kun vastasit!! 🙂 Heh, jännä nähdä siis miten sulla käy. Mä oon 165cm eli myös lyhimmästä päästä, mutta selkeästi silti yli 164cm. 🙂
  Kiitoksia tsempeistä ja törmäillään!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 9
Tykkää jutusta