Listaus tämän päivän MUST herkuista!

Tänään on todellinen herkkupäivä, koska huomenna alkaa ryminällä dietti. On tätä ja huomista päivää kyllä odotettukin, vaikka ristiriitaisesti onkin aivan erilaiset. Tänään en mene salille, huomenna menen. Tänään en välitä mitä suuhuni laitan, huomisesta eteenpäin kaikki menee tarkasti vaa’an kautta.

Eilen sain Villeltä ohjeet ja aika samalla tyylillä aloitetaan, kun on menty tähän asti. Treeni-lepo-high päiviä on 8 päivän kierrossani eli kolmella erilaisella ruokaohjelmalla mennään edelleen. Pieniä tiputuksia tuli tietenkin heti ja uskoisin kropan alkavan heti töihin. Nyt on kaksi vuotta kohta siitä, kun viimeksi aloittelin diettiä, joten kroppa on saannut hyvän hetken levätä. Sen verran osaan kuunnella omaa oloani, että vahvasti uskon jo ensimmäisten viikkojen aikana tapahtuvan kiristystä. No ainakin 4kg tippuu nestettä, jota tänään ahdan itseeni, hups.

Hesburgerin mega-ateria on MUST! En tiedä mikä siinä on, mutta ihan paras hampurilainen. Berliininmunkki, tuskin tarvitsee selittää miksi. Pirkan sipsipussi, parhaimpia. Banaanilastuja, reissumiehen tummaa ruisleipää. Filmtown mansku karkkeja, mistään muista en tykkää 😀 Aina ostan vain niitä.

Siinä on tämän päivän ruokalistaa, joka poikkeaa todella paljon huomisesta. En muista milloin viimeksi olen vetänyt ähkypäivän, ennen Villen valmennuksen aloitusta. Tänään on se päivä ja maistelen kaikkea perheeni kanssa sohvalla makoillen ja leffaa katsellen. Tästä tulee kiva päivä ja huomenna aloitetaan ! Aktiivisuusranneke käteen heti aamusta ja salille, BOOM!

kristaseuna

2 vastausta artikkeliin “Listaus tämän päivän MUST herkuista!”

  1. huh kuulostaa tiukalta mutta motivaatiota löytyy sinulta ainakin? kovasti tsemppiä. ei mitään herkkuja dietillä? cheatdays? upea olet jo nyt ilman laihdutusta.

    • Kiitos 🙂 Dietillä ei koskaan ole minulla ollut cheatpäiviä ja tätä kautta se on ollut helpompaa, koska kroppa ja mieli ei enää jonkun ajan päästä niitä kaipaakkaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 10
Tykkää jutusta