Pikkujoulut, Uusivuosi ja pääsiäinen juhlittu!

Hampurilaista, skumppaa ja karaokea. Näin eilinen ilta vierähti. Minulla oli eilen 12h työpäivä, jonka päätteeksi rakas ystäväni Eva tuli hakemaan minut töistä pieni pullo skumppaa mukanaan. Voi luoja tuli onnellinen olo, kun ympärillä on niin rakastavia ystäviä. Olimme suunnitelleet menevämme fiiliksen mukaan. Grande grillin hamppari oli pakko saada vielä ennen dietin aloitusta ja olihan se taivaallisen mehukas!

Maistelimme muutamat spesiaali drinkit ja kävimme laulamassa Erottaja barissa, tai minä lauloin. Tiedättekö biisin ”haaveistani totta”. Oliko vuoden 2005 Idols biisi, se on jäännyt leijailemaan elämääni ja monesti luonut uskoa itseeni!

Juhlimme eilen kaikki tulevat juhlat varastoon. Kilistelimme pikkujouluille, Joululle, Uudelle vuodelle 2018 ja pääsiäiselle.

00.30 saavuin jo kotiin. Yllättävän pitkään jaksoin olla, koska aika hc:n pitkä päivä oli jo takana. Seura oli niin sairaan hyvää ja naurua riitti niin ei sitä huomannut kellon kulkua, vasta kuin silmät alkoivat painumaan kiinni.<3

Myönnettäköön, että jännittää aika pirusti keskiviikkona alkava dietti. Tarkempaa syytä en osaa sanoa, sillä onhan tämä viides alkava diettini! Tulen kirjoittamaan taas todella paljon tästä aiheesta ja uskon teidän olevan hyvin taas mukana kulkemassa minun kanssani tätä matkaa.

 

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 10
Tykkää jutusta