Jännittävä viikonloppu koko perheelle

Eilen oli meidän perheelle jännä päivä ja monta kertaa Joni sanoi, että miten pärjätään ilman Mossia. Olimme siis äitini kanssa sopineet viikkoja takaperin, että hän saa Mossin hoitoon syntymäpäivillään. Tietenkin Mymmi haluaa hoitaa pientä. Eniten jännitti se miten vanhempani suhtautuvat pikku termiittiin, joka puree jatkuvasti ja roikkuu housun lahkeessa. Huomio on saatava keinolla millä hyvänsä 😀

Eilen sitten mentiin töiden jälkeen porukoilleni ja jo käydessämme viimeksi Moss oli intopiukeana, kun oli niin paljon tilaa juoksennella. Sama meno jatkui, lähdimme alkuillasta ja kuulemma hetken oli itkenyt meidän perään, jonka jälkeen iltaan saakka leikitty ja lopulta nukahdettu majaan. Hän oli nukkunut aamu seitsemään saakka kuin tukki, todella kiva kun meidät herättää aina viideltä ulos, mutta kyllä Mymmilässä ollaan niin nätisti <3

Vielä punnitaan haetaanko herra tänään vai huomenna. Siellä ne leikkii lumella ja saa juoksennella pihalla, kyllä hänellä on hyvät olot.

Itsellänikin on illalla hyvät olot, kun lähdemme ystäväni kanssa viinilasilliselle juoruamaan asiat läpi ja on samalla minun viimeinen lasillinen hetkeen! Ensi viikolla se alkaa ja kovasti odotan saavani uusia ohjelmia, ei millään malttaisi. Moni teistä oli kiinnostunut aktiivirannekkeestani ja kirjoitan heti postauksen mitä tykkään vai tykkäänkö. Mielestäni ei kannata hankkia halvinta vaan pikkaisen paremman, jotta siinä on enemmän ominaisuuksia ja pidemmän päälle kannattavampi. Dietin jälkeen, kun varmasti alan taas pyöräilemään niin GPS on must!

Nyt toivotan teille kaikille ihanaa viikonloppua ja pussailkaa karvalapsianne!

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 4
Tykkää jutusta