Kohta alkaa kiristelykausi eli…

Mulla on ollut kaksi viimeistä päivää vapaata, sillä olen koko viikonlopun töissä. Tarkotus kuitenkin olisi lähteä ystäväni  kanssa lauantaina viinilasilliselle, koska 01.11. alkaa kiristelykausi eli dietti. Lähdemme raapimaan rasvoja pois ja mielenkiinnolla odotan mitä sieltä alta kuoriutuu. Toivottavasti leveämpää selkää ja takareiden pyöreyttä.

Olen niin into piukeana tästä projektista! Hankin aktiivisuusrannekkeen motivoimaan jokaista päivää. Siitä pystyy seuraamaan sykkeiden lisäksi unenlaatua ja kaikkea siltä väliltä. Ei tarvitse enää erillistä vyötä, koska syke mittautuu ranteesta.

Viimeisen viikon aikana onkin syönnyt just mitä mieli tekee siis normaali ruokavalion lisäksi. Ehkä se on ihan sallittavaa. Paino on noussut Villen kanssa aloitetusta vain 3kg ja kaikki ei todellaan ole läskiä 😀 Eli nyt olemme 3kk tehneet yhteistyötä ja ruokamääriä jatkuvasti nostettu.  Nyt olo on paineinen ja kuvien perusteella takareisistä on selluliitti jopa vähentynyt. Vaikka minulla alkaa dietti on kalorit niin korkealla, että lihaksen rakennus on täysin mahdollista!

Tästä on hyvä aloittaa ja katsotaan kuinka pitkälle tämän projektin viemme. Jos kaikki sujuu ongelmitta astun ensi kevään Fitness Classikin lavalle. Mutta vain kropan ehdoilla ja niin, että olen elämäni kunnossa. Tästä on ollut vaikea puhua ääneen, mutta nyt se on ääneen sanottu! Jippikai!

kristaseuna

6 vastausta artikkeliin “Kohta alkaa kiristelykausi eli…”

  1. Tsemppiä diettiin! Millasen aktiivisuusrannekkeen hommasit? Oon tässä suunnitellut sellasen hankkimista…

    • Kiitos! <3 Teen postauksen tästä heti ensiviikolla, kun otan käyttöön!

  2. Hyvää kiristelykautta 😀 itsekin olen miettinyt aktiivisuusrannekkeen hankkimista, juurikin sellaista ranteesta mittaavaa mallia. Joten mietin, olisiko mahdollista saada joskus tulevaisuudessa postaus liittyen kyseiseen rannekkeeseesi ja sen toimivuuteen? 🙂 ja on muuten aivan valtavan ihana tuo teidän pikkuinen karvapallero Moss. <3

    • Kiitos! <3 Teen tosiaan postauksen, kun pääsen kokeilun makuun heti ensi viikolla. Moss on kyllä sydänten sulattaja, kiitos <3

  3. Täällä myös hommaamassa sellasta ranneketta. Kerrotko millasen mallin ostit ja miten siihen päädyit? 🙂 tsemppiä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 16
Tykkää jutusta