Talomme TOP 5 kohokohtaa!

Aina ajaessamme pois Lahdesta tulee haikea fiilis, liian raju paluu takaisin arkeen. Olimme tosiaan taas ”lepokodissa” Karlan ja Villen luona, tai tästä lähtien sanon sitä kumskipoitsun kodiksi pelkästään <3 Hän oli hurjasti kasvanut ja käy kyllä kunnon jumpasta pikkuisen kassa hytkyttely. On hän vaan kaikkien meidän mielestä suuri ihme, juurihan hän oli vielä mahassa ja huutelin ”täti täällä kuuletko”.

Meidän perheet virallisesti yhdistyivät, koska Moss tuli tietenkin mukana. AIVAN ihanan näköistä, kun Moss halusi antaa vauvalle pusuja. Pikkasen aluksi jännitti vauvan itku, mutta sitten oltiinkin niin kiltisti ja kuunneltiin mitä se kaveri huutelee. Eilen oli myös niin ihanan näköistä, kun kummatkin pikkuset makasivat vierekkäin leikkialustalla. Moss oli turhankin innokas antamaan pusuja, mutta heistä tuli heti bestikset!

”Mul on enemmän kledjuja kun mudella itellään” <3

Teimme omatekoisia burgereita ja haimme ihan vartavasten Hesburgerista paprika- ja kurkkumajoneesia pusseittain, joita laitoimme hamppareihin. Aina nimittäin, kun vietämme viikonloppua yhdessä on syömisen suhteen överit kuin vajarit. Täytetään kaikki varastot ja voisin sanoa, että minun varastot on täytetty nyt viimeisen kerran Lahdessa vähään aikaan. Aloitamme nimittäin pian kiristelyä ja siitä varmasti kertoilen täällä lisää.

Saimme tänään Kastellilta viralliset arkkitehdin kuvat talostamme, WAU! Nyt olemme kuulleet naapurit ja yllättävän paljon joutuu naapureita jututtaa ja lupia pyytelemään. 😀 Vihdoin ja viimein eilen haimme nimet viimeisiin papereihin. Nyt odotellaan laatupalaveria, joka pitäisi pitää mahdollisimman pian, jonka jälkeen lähtee rakennusluvat vetämään. Meille tulee kyllä tajuttoman hieno talo, vaikka itse sanonkin.

TOP 5 asiaa mitä halusin taloon ja sain:

  1. Iso ikkuna portaiden kohdalle.
  2. Keittiöön saareke, helmi!
  3. Yläkertaan parveke
  4. Ylä- ja alakertaan mahdollisuus takalle.
  5. HUONEKORKEUS yli 3m !

Kyllähän me kummatkin näitä halusimme, mutta miehien pitää välillä keksiä nämä jutut itse ollakseen hyviä 😀 Vitsi vitsi.. Odotan kyllä hurjasti kaikkea uutta mitä ensi vuosi tuo meille tullessaan. Oma koti, juuri sellainen mistä kummatkin on unelmoinut.

 

kristaseuna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 9
Tykkää jutusta