Pentu muuttaa myös parisuhdetta

Tämä aamu lähti rähinällä käyntiin nimittäin mentiin Evan kanssa jalkatreenille, eikä ollut mikään tavallinen seurustelu tuokio. Kummallakin oli omat musat päässä ja vuorotellen tehtiin. Nyt hetken töissä istuneena tunnen kuinka paikat jumahtavat. Teimme raskaita sarjoja ja vielä lopuksi super/triplasarjoja ei oikein juttu enää luistanut kotimatkalla. Näin se menee, kun tehdään korkeella ja kovaa. Huomenna olenkin I love me- messuilla 9h töissä, joten jalat varmasti kiittää tämän päivän rääkistä.

Mossin kanssa menee niin mainiosti. Täällä osataan jo istua ja oma nimi on varsin tutuksi tullut. Varpaiden pureminen on yllättävästi vähentynyt, kun alan aina ”itkemään”. Hyvin pikkuinen tajuaa, että sattuu. Hän nukkuu  yöt heräämättä ja heti herätyskellon soidessa mamma/pappa vie yökkärit jalassa ja unilaput otsalla kiireellisesti pojan ulos. Eli yöt pystytään jo pidättämään. Hänestä muutenkin tietää milloin on ”hätä käsillä”. Joka aamu hänen pitää saada pestä kummankin naama pusuilla ja tänä aamuna tätä suoritusta tehdessä valuivat kyyneleet poskilleni, elän nyt juuri sitä mitä olen kaivannut. Moss ei mitenkään korvaa Sofia, kasvoimmehan yhdessä aikuisiksi<3 Hän on ikuisesti osa meidän perhettä tuolla pilven reunalla. Moss on kaiken uuden alku, meidän perheen sydän.

Huomaan jopa parisuhteemme muuttuneen. Kummatkin ottaa tämän roolin yhtä vakavasti ja Jonista huokuu huolenpito! Olen saanut häneltä muutaman kerran kommenttia, kuinka väliovi pitää muistaa laittaa kiinni ja ”kato nyt mihin astut”. Vaikka tiedän ettei hän tykkää, kun kirjoitan tänne siirappisia juttuja on pakko sanoa, että rakastan sitä ihmistä päivä päivältä enemmän. <3 On ihana, kun kummatkin huomaa toisessa näin 3,5 vuoden jälkeen aivan uusia piirteitä. Kyllä me ollaan hyvä tiimi, perkele!

Viikonlopusta tulee niin huikea, mutta siitä kerron myöhemmin.

kristaseuna

3 vastausta artikkeliin “Pentu muuttaa myös parisuhdetta”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 10
Tykkää jutusta