Ensimmäisen vuorokauden saavutukset!

Nyt on yhteistä taivalta tasan vuorokausi takana ja voi että hän on sydämien sulattaja! Yhden todella tärkeän neuvon kasvattaja antoi. Pomerianin omistajan pitää olla itsekäs, koska KAIKKI ihmiset vauvasta vaariin on kiinnostuneita hänestä. Noin pieni ihme pelästyy, jos yhtäkkiä hänen ympärillään on 5 ihmistä repimässä jokasuuntaan. Tätä olimme jo miettineetkin valmiiksi, miten reakoimme, mitä sanomme ja miten Moss haluaa itse käyttäytyä. Nyt olemme jo nähneet muutaman naapurin ja olen nätisti sanonut, että pikkasen hajurakoa ja antaa hänen itse tulla jos haluaa. Minusta on nyt jo tullut varsinainen leijonaemo enkä anna kenenkään ”hyökätä” kimppuumme.

Eilinen ilta meni leikkiessä, nukkuessa, syödessä ja nukkuessa. Hän ei kertaakaan näyttänyt ikävää tai vieroksunut uutta kotia. Ensimmäinen pissa tuli pissaalustanne minuutti sen jälkeen, kun Joni sanoi ”no onhan se ihan lottovoitto jos Moss tajuaa heti pissata tohon”. Kyllä laitetaan lotto huomenna vetämään.

VIP =Very Important Pup <3

Yöllä hän heräsi vain kerran itkemään, otin hänet vartiksi syliin jolloin rauhottui ja nukahti. Sitten nukuimme aamuun saakka hienosti. Kyllä hän on niin kiintynyt meihin jo nyt. Tulee jalassa joka paikkaan ja tänään on alkanut jo vähän testailemaan rajoja. On kiva ärsyttää mammaa ja purra varvasta, sekä roikkua housun lahkeessa. On myös kiva syödä sohvan/seinän kulmaa, koska se on kiellettyä.

Näin mukavasti kotimatka meni <3

Kävin myös tänään treenaamassa ja Moss oli 1,5h tuntia yksin. Heti oven kiinni laitettuani alkoi ahdistaa ja tuli kauhea morkkis. Päätin kuitenkin lähteä. Kävin Mustin ja mirrin kautta ostamassa pennuille tarkotettuja puruleluja, koska hampaat selvästi kutisee todella paljon. Kun avasin oven hän nukkui niin kiltistä eikä oikein edes tajunnut koko tilannetta. Menimme ulos ja hienosti osaa tarpeensa tehdä myös ulos, JES!

Voin sanoa, että olemme todella onnellisia ja kyllä eilen itku tuli monta kertaa! On tätä mietitty ja odotettukin <3

kristaseuna

7 vastausta artikkeliin “Ensimmäisen vuorokauden saavutukset!”

 1. En kestä <3 Ei auta yhtään mun koirakuumeeseen lukea tälläsiä 😀 Ihana Moss ja jotenki niin söpöä miten innoissaan säkin näytät olevan, pikku pallero sai varmasti täydellisen kodin 🙂 <3

  • Niin moni on sanonut samaa, että pahentaa koirakuumetta mun snäppi varsinkin😂😍 kiitos kiitos ihanasta kommentista, kyllä me ollaan niin innoissaan hänestä! Pikku aarre <3

 2. Itse tein kans oman pennun kanssa niin, että kun tuli vieraita katsomaan pentua, piti odottaa että pentu lähestyi heitä. Oli pentuna tosi arka eikä kiinnostunut ihmisistä, kuitenkin tuolla tavalla on oppinut maailman ihmisrakkaimmaksi ja sosiaalisimmaksi koiraksi 😉 kun ei kukaan käynyt pienenä päälle!

  • Ihana kuulla, että tämä keino toimii! <3 pitää pysyä tiukkana 😉

 3. Ihana lukea, että kaikki sujuu hienosti! Annatte niin hyvän kodin pienelle, vaikka monella olikin aluksi vähän epäilystä niinkuin vissiin snäpissä kirjoittelitkin. Nyt on epäilijät kyllä saaneet kyytiä!
  Yksi asia vielä pistää silmään, rotu on pomeRAnian! Meillä jo 7-vuotias herra :)) <3 ihanaa jatkoa teille super-triolle!

  • Epäilijät ovat saanneet kyytiä sillä hän on meidän aarre ja suojellaan kaikelta. <3 Hän on maailman rakkain. Hups en osaa ikinä kirjoittaa rotua oikein! Kiitos kovasti ja ihanaa jatkoa sinnekin! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 16
Tykkää jutusta