Päivä, jota olemme odottaneet!

Hyperventilaatio niinkuin kotona minua aina kutsutaan, kun innostun jostain niin ettei puheesta saa edes selvää. Tämä on juuri sellainen päivä!

MOSS muuttaa tänään kotiin. Tämä päivä on viimeisen viikon aikan saannut minut tuntemaan kaikki tunteet, pelon, rakkauden, ahdistuksen, ilon ja onnellisuuden. Olen käynnyt näitä tunteita päivittäin läpi, joten voitte kuvitella kuinka pyörällä päästä olen tällä hetkellä. Minua pelottaa ja ahdistaa painajaiset joita olen nähnyt JOKA YÖ. Kaikki unet liittyvät siihen, että pienelle pallerolle tapahtuu jotain, hän on todella sairas ja joudumme luopumaan hänestä. Siis kaikkien eläinrakkaiden pahimmat pelot olen käynnyt joka yö läpi. On ollut turhankin rankkaa herätä, ei ole tuntunut levolliselta. Karla sanoi ”äitiyshormoonit” ja ei tämä mitään muutakaan voi olla 😀

Olet meille jo nyt tärkein!

Lähtökohta kuitenkin on se, että hän pysyy terveenä ja jos jotain tulisi aina on ammattiapua lähellä. Sofin rankka viimeinen vuosi on vielä lähimuistissa, joten sieltä tämä kaikki varmasti kumpuaa.

Nyt yritän keskittyä vielä hetken töihin ja klo:15.00 olemme kasvattajan luona! Hänet oli eilen pesty, föönatty, laukku pakattu täynnä ruokaa ja tuttuja tavaroita. Kasvattaja totesi, hän on valmis maailmalle! Voitte kuvitella kuinka tuo lause sai herkistymään. Kerromme varmasti miten meillä lähtee menemään <3

kristaseuna

2 vastausta artikkeliin “Päivä, jota olemme odottaneet!”

  1. En kestä <3_<3
    Minkä rotuinen se on?
    Ihana! Onnea uudesta perheenjäsenestä 🙂

    • Kiitos!!!! <3 Hän on pomerian! Maailman suloisin poitsu, 2,5h niin hän on meidän!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 14
Tykkää jutusta